Да не види нещо! Чалгаджийка се разчекна чисто гола във вана, също като Галена!!!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Неизвестна фолк певица прибегна го изтърканите номера на Галена, за да се прочуе!

Поп-фолк певицата Анита, за която в интерес на истината почти никой не е чувал, реши, че е време да предприеме нещо, за да се прочуе из медиите. След като видя, че с глас и пеене няма да ѝ се получи, фолк „певицата” заложи на голи снимки от ваната, публикувани в интернет пространството.

На въпросните фотоси се вижда как Анита се е излегнала чисто гола във вана, пълна само с вода. Певицата, ако можем да я наречем така, дори

Advertisement:

Advertisement:

не си бе направила труда малко пяна и балончета да направи, за да не ѝ се види абсолютно всичко и да остави поне малко за въображението. Съвсем леко е прикрила силиконовите си гърди, а за да не ѝ се видят интимните част си е скръстила леко краката, научихме от skandalno.net.

Говори се дори, че певицата има в телефона си клипче, което много наподобявало на по*но кличето на Галена във ваната, което не отдавна стана публично достояние и сравни певицата със земята. Някои почитатели на чалга у нас, пък,

коментираха, че Анита копира именно това клипче на Галена, с което тя буквално стана най-обсъжданата поп-фолк певица у нас.

В България, като цяло, си е практика разни измислени девойки да се издигат по този начин, за да си намерят някой по-богат батко, чичко и дори дядо. В момента, в който някоя поп-фолк певица усети, че с гласови данни и силикон няма да ѝ се получи, си пуска или гола снимка, или еротично домашно клипче, което веднага я изстрелва на върха и за секунди я прави една от най-обсъжданите личности у нас.