Раздяла ли?! Калоян Арсенов избира апартамент на Анелия! Ще живеят заедно?!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Анелия и Калоян Арсенов официално се събират под един покрив!

Очевидно уж неангажиращата връзка между Анелия и министърският син Калоян Арсенов се е задълбочила, и то доста. Въпреки, че и певицата, и синът на бившата министърка Долорес Арсенова отричаха категорично да има нещо сериозно между тях, то сега вече връзката им излезе наяве и явно е преминала в следващата фаза- съвместно съжителство.

Папараци от „България днес” уловили Калоян и майка му да обикалят по

Advertisement:

Advertisement:

тузарски имоти в центъра на София, които са обявени за продан. Най-вероятно жилището, което мислят да купуват Долорес и синът ѝ ще бъде именно за него и Анелия. Близки на Калоян дори разкрили, че той възнамерява да купи жилището по-скоро за Анелия и да ѝ го подари. Приятелите на Арсенов също така разкриха, че министърският син толкова много е хлътнал по певицата, че няма търпение вече да заживее с нея под един покрив.

Всеизвестно е, че Долорес не е от свекървите, които

ще приемат всяка приятелка на сина си. Преди време именно тя застана между Калоян и Мис България- Юлия Юревич и принуди сина си да я зареже, защото не е подходяща за него. Анелия обаче явно ѝ е влязла под кожата, след като Долорес обикаля заедно с Калоян, за да и харесат апартамент в центъра на София, където да се нанесат Арсенов и певицата. Из „Пайнер”, пък, се шушука, че като нищо певицата може да е бременна и съвсем скоро да обяви, че носи в утробата си наследник на Арсенови.