Тъжно! Валери тотално забрави за сина си! Привързан е само към малката Никол!

13
Добави коментар
informiran365
informiran365

Валери Божинов за пореден път показа колко е щастлив!

За пореден път Валери Божинов не скри колко много обича дъщеря си Никол и публикува фото колаж, на който се вижда колко са щастливи, когато с дъщеря му са един до друг. Като цяло, Божинов никога не е крил привързаността си към дъщеря си и редовно публикува снимки, на които се гушка с нея и Николета, на които се целуват сладко или се смеят от сърце.

Въпреки честите скандали, които си правят Николета и

Advertisement:

Advertisement:

Валери заради поредната изневяра на футболиста, в крайна сметка семейството винаги остават заедно и до сега са се разделяли само един път за по-дълго време. От снимките, които футболиста и съпругата му постоянно бълват в нета си личи, че семейство Божинови са по-щастливи отвсякога, а малката Никол е на първо място в сърцето на мама и тате.

Тази показност обаче не се харесва на всички, защото има някой, който страда от цялата тази история. На всеки е известно,

че Никол не е единственото дете на Валери Божинов. Той има син от предишната си връзка с фолк певицата Алисия. С малкия Валерко обаче футболистът се държи доста по-различно и хладно, отколкото с Никол. Дори самата Алисия не веднъж е споделяла с огромна болка в сърцето си, че Валери не обича по равно двете си деца и често пренебрегва Валери заради Никол, което се отразявало много на малкото момче, което по-скоро приемало Ники Михайлов за свой баща, отколкото биологичния си.