Адвокат в София

2
Добави коментар
RINGO_ALFA
RINGO_ALFA

 

 

 

 

АДВОКАТ

Адвокат в София – адвокат Андонов предлага цялостна правна помощ в повечето актуални отрасли на националното законодателство. Кантората има тесни професионални насоки и е специализирана в предоставянето на правна помощ по сложни гражданскоправни дела, правни спорове в сферата на наказателното, административното право и производството. Приоритет на нашата адвокатска практика е защита на законните интереси при взаимодействие с представителите на органи на изпълнителната власт и гражданскоправни казуси , съдебни дела , споразумения , консултации и т.н.

Ние добре знаем, колко са важни личните Ви интереси , да имате доверие на адвоката си и какви надежди възлагате на неговата почтеност и компетентност. С оглед на това вярваме в успеха на делото , което поемаме и без фалшиви обещания информираме за всички възможни правни последици.

Определено , ще е оправдано да се очаква от един адвокат добро изпълнение на работата. Ние също сме хора и не претендираме за статут на коректори на реалността и господари на съдбите. Ние просто предпочитаме да изпълним обещанията си и да използваме всяка налична правна възможност за защита на законните Ви интереси. Ние също така знаем , че изборът на адвокат , се гради на база доверие в него и строго се придържаме към линията – винаги да се знае , че не се допуска разминаване на думи с дела.

В нашата работа, се фокусираме върху показатели като високо професионална правна помощ, индивидуален подход и максимална ефективност. Своевременно разрешаване на всеки правен проблем, независимо от неговата сложност.

Следват се основните принципи на:

-Индивидуален подход към всеки клиент;
-Спазване на строга конфиденциалност;
-Предоставяне пълната информация при вземане на решения;
-Спазване на разумни срокове;
-Съобразяване с желанието и целите на клиента, доколкото те не противоречат на закона, морала, добрите нрави.

Резултатите зависят от фактори, които са уникални за всеки един отделен случай.

 

Всякакво вмешателство от страна на трети лица в нашата дейност , с цел непостигане на желания резултат по дадено дело или казус е недопустино и неприемливо и то ще бъде възприето като престъпно деяние. Разполагаме с ресурси , средства и техника за предотвратяване , доказване и противодействие на такъв вид поведение. По един или друг начин правозащитните органи ще бъдат сезирани за всеки вид престъпна дейност , насочена към наши клиенти или към нас самите.

ЗАКОН ЗА АДВОКАТУРАТА

Чл. 29. (1) (Доп. – ДВ, бр. 97 от 2012 г.) Пред съда, органите на досъдебното производство, административните органи и други служби в страната адвокатът или адвокатът от Европейския съюз е приравнен със съдията по отношение на дължимото му уважение и му се дължи съдействие като на съдия.

 

Адвокат в София. Адвокат Андонов , София , бул.“Дж.Неру“28 , Силвър център , офис 110 , телефон за връзка: 0884 508418 / 0878 862773 . Безплатни консултации, всяка последна събота от месеца: 10.00 – 14.00 часа.  Всяка дейност и отношения между адвокат и клиент се основават на Закона за адвокатурата и останалите закони в Република България.

  Програма ViCAP – Издирвани от ФБР / ViCAP – Wanted by The FBI