Адвокат Роберт Андонов.Правата на гражданите в Република България.Untitled Document

1
Добави коментар
RINGO_ALFA
RINGO_ALFA

 
                        
                        

 

                                    

 

      

                     

  Кантората на адвокат Андонов има за задача да служи на специфичните нужди на индивидуални клиенти и обществото в цялост. Адвокат Андонов – Софийска адвокатска колегия.
 

   Кантората на адвокат Андонов се стреми да служи на тези нужди с бърз, професионален, компетентен и с уважение, и грижи начин, който е икономически ефективен, ефикасен и съгласуван с нашите основни ценности на честност, почтеност, отговорност и постижения.

  Кантората на адвокат Андонов в гр. София предоставя на всеки клиент професионално, ефикасно и успешно реализиране на поставените правни цели и задачи.Адвокатски консултации.
 

   Кантората на адвокат Андонов не поема случаи, за които е ясно, че няма да доведат до положителен резултат за клиента.Всеки един казус се разглежда прецизно и се запознава клиета с неговите шансове за положителен резултат.Не се обещава постигане на положителен резултат, с цел да се поеме случай или казус и да се облагодетелства адвоката от това.Предлага се ясна и принципна оценка по даден случай, дело, казус.Онлайн консултация.
 

  Кантората на адвокат Андонов не избира клиенти по социално положение или възраст, раса, пол и вероизповедание.
 

  Кантората на адвокат Андонов ползва заплащане на адвокатско възнаграждение на база Наредба № 1 от 9 юли 2004 г. за минималните размери на адвокатските възнаграждения , издадена от Висшия адвокатски съвет (Обн., ДВ, бр. 64 от 23.07.2004 г.; изм. и доп., бр. 2 от 2009 г.; доп., бр. 43 от 08.06.2010 г.; изм. и доп., бр. 28 от 28.03.2014 г.) – в РАЗУМНИ ГРАНИЦИ.