“Татяна отново с концерт в Сен Тропе.“ Смях ли чувам!?

6
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

‘Татяна отново с концерт в Сен Тропе’ ни информират от сайта на музикалната медия ‘Планета ТВ’.  

Меломан.бг във FacebookКоментирайте музиката във форума на Меломан.бг

Според информацията изпълнителката за пореден път е зарадвала своите почитатели зад граница с невероятен концерт. На нас пък ни е чудно как тези грандиозни събития не са попадали досега в полезрението ни.

“Музикалната изява се проведе в Сен Тропе, където освен много българи, на таланта и красотата на певицата се възхитиха и руски олигарси“, допълват от интернет портала. От това изречение разбираме, че явно участието е било двойно – за талант и красота!

За съжаление обаче в материала не попадаме на снимка или видео от въпросния концерт. Правим справка с официалната страница на изпълнителката във Facebook, събрала лайковете на 20 хиляди фена. Уви, и там не виждаме кадри от събитието, но пък се натъкваме на фотоси от друг неин концерт – този път в механа из родното Черноморие.

Пред сайта на медията “Татяна разкрива, че неочаквана, но много вълнуваща за нея била срещата и с Ивана Тръмп, която също била гост на партито.“ Тук нещо, обаче се объркахме – това концерт ли е било, участие или парти!? Не за друго, но ние също често си правим партита, забавляваме се, пеем и танцуваме, но не ги обявяваме като концерти.

И вече пика на информацията, е че г-жа Тръмп “била истински впечатлена от българските песни и най-вече от музикалната визитка на Татяна – народната мелодия “Излел е Дельо хайдутин“. Като потвърждение на тази среща и занемялата от възторг Ивана, този път е приложена снимка.

И като за финал на статията става ясно, че изпълнителката на летния хит “На морето“ сподели още, че след завръщането си от Сен Тропе продължава срещите с българските си почитатели в страната и работата по нови проекти.“  Тук отново имаме новина (както се казва), която пак сме пропуснали – песента “На морето“ е летен хит. За лятно парче – да, защото все пак се пее за морето, но за хит!

За сравнение прегледите на “На морето“ в YouTube към 28 август са малко над 300 хиляди, “Хавана Тропикана“ на Галена – над 2,6 милиона, “Видимо доволни“ на Криско и Мария Илиева – над 8,2 милиона. От интернет портала signal.bg, отразявайки новината, явно също не са много съгласни с това, защото думата “хит“, в същото изречение е изпусната.

И като за финал: ние нямаме нищо срещу Татяна, срещу концертите й, творчеството й, както и не и завиждаме. Като медия, ние сме наясно с целта на подобни PR публикации, но нека все пак да не подценяваме интелигентността на българина.

Уикипедия: “Хиперболата в литературата е вид троп или стилистична фигура, която представлява силно преувеличаване на образи, предмети и действия с цел авторът да изведе на преден план съществените им особености и да изрази емоционалното си отношение към тях.Хиперболата представя съзнателно преувеличение на характеристиката на предмет, на човек или на действие.“

Мистър В.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)