Реликвите на смъртните: Град от кости / The Mortal Instruments: City of Bones (2013)

13
Добави коментар
onlain-filmi.net
onlain-filmi.net

Реликвите на смъртните: Град от кости / The Mortal Instruments: City of Bones (2013)

Гледай онлайн: Реликвите на смъртните: Град от кости / The Mortal Instruments: City of Bones (2013)

Резюме: След като става свидетелка на предумишлено убийство в клуб тийнейджърката Клери Фрей с ужас открива, че майка й Джоселин е била нападната в нюйоркския си апартамент и отвлечена от мистериозен мъж на име Валънтайн. След като става ясно, че нападателя е издирвал митичната Чаша на смъртта Клери се свързва с преследвача на сенки Джейс и неговите партньори Алек и Изабел с чиято помощ тя се надява да открие майка си преди да е станало твърде късно.
Докато се опитва да открие местонахождението на Валънтайн Клери попада на изненадваща информация за своето минало и постепенно се превръща в това от което нейната майка най-много се е страхувала.
Скоро става ясно, че семейството на младото момиче е съставено от преследвачи на сенки (полу-ангели, полу-човеци) и тя също е наследила техните сили. Използвайки новооткритата си дарба Клери се впуска в бурно пътешествие, чиято цел е да бъде открита не само отвлечената Джоселин, но и Чашата на смъртта.

Сценарист: Джесика Постиго, А. Марлин Кинг
Режисьор: Харълд Цварт
В ролите: Лили Колинс, Джейми Кембъл Боуър, Кевин Зегерс, Джемима Уест, Робърт Шийхан, Робърт Майлет, Кевин Дюран, Годфри Гао, Лена Хеди и др.
Държава: САЩ, Германия
Година: 2013
Времетраене: ~130 минути
Допълнително: Филмът е с българско аудио !!!

2,967 total views, 3 views today

Реликвите на смъртните: Град от кости / The Mortal Instruments: City of Bones (2013) 5.00/5 (100.00%) 6 votes

Гледайте и други филми от същата категория
Коментирайте

коментара