Агенция БГНЕС News – list all.all

7
Добави коментар
YavorIvanov
YavorIvanov

Rubrics
Намерете ни в
Curencies 06.04.2015
Weather

News

Политика / 2015-04-06 11:12:01

Форбс: Порошенко предложил на Путин да вземе Донбас
Украинският президент Петро Порошенко е предложил на стопанина на Кремъл Владимир Путин да „включи Донбас“ в състава на Русия, съобщава списание „Форбс“.По време на преговорите във формата „Нормандска четворка“, които се проведоха в беларуската столица Минск на 11 и 12 февруари, киевският лидер е направил това предложение на руския президент.
„Порошенко ми каза директно: „Вземете Донбас“, а аз му отговорих: >>>

Москва / Русия

Сексуалност / 2015-04-06 11:11:16

Бельото разкрива какви сте в секса
Бельото може да разкрие какъв тип любовници сте, какво ви харесва в спалнята и до колко сте готови да експериментирате. Черното бельо е класика. То е характерно за жените, които обичат класическия и безопасен секс, но не пречи понякога да искат и нещо по-предизвикателно.
Синьото е цветът на авантюристите. По-срамежливите избират бебешко синьо, но тъмносиньото издава, че сте див и >>>

Вашингтон / САЩ

Политика / 2015-04-06 11:10:54

Танев: Електронни или хартиени, учебниците трябва да бъдат променени
Информационните технологии навлизат в образованието и трябва да направим всичко възможно да се справим с тях, като нормативна рамка, обучение, експерименти, които да послужат като оценка на въздействието и финансовият въпрос, свързан с няколкото елемента на информационните технологии.Това заяви министърът на образованието и науката Тодор Танев, предаде репортер на БГНЕС. „Досега от края на миналата седмица имаме план >>>

София / България

Съд и прокуратура / 2015-04-06 11:01:23

Цацаров: Повече права не са нужни на прокуратурата, а на финансовия министър
Придаването на нови правомощия в гражданското съдопроизводство създава условия за намеса на държавни органи в частно-правни отношения, което, откровено казано, може да създаде опасни прецеденти в развитието на нормалния граждански оборот. Това е становището на главния прокурор Сотир Цацаров, който тази сутрин се е срещнал с премиера Бойко Борисов в Министерски съвет и е изложил своята позиция, съобщават от прокуратурата.
Предмет >>>

София / България

Съд и прокуратура / 2015-04-06 10:25:38

Лозан Панов: Съдебната реформа не означава замяна на един ВСС с друг
Ако няма конкретни действия, конкретни законопроекти и конкретни промени, Стратегията за продължаване на реформата в съдебната система би представлявала един добре написан лист хартия.Това каза пред БНР председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов, който припомни голямото политическо съгласие при приемането на самата Стратегия.
Не виждам нищо лошо в това да има различни мнения, различни позиции само да няма отстъпление от >>>

София / България

Съд и прокуратура / 2015-04-06 09:55:25

ВОС гледа делото за убийството на Хюлия Маджар
Иван Тодоров, подсъдим по делото за убийството на Хюлия Маджар от с.Белоградец, се изправи пред разширен състав на Варненския окръжен съд, предаде кореспондентът на БГНЕС в морската столица. 26-годишният варненец е обвинен, че на 2 януари миналата година в с.Белоградец, Варненска област, умишлено, по особено мъчителен начин и с особена жестокост е убил студентката Хюлия Маджар. Законът предвижда за това >>>
VIDEO >

Варна / България

Copyright © 2008 Агенция БГНЕС . Всички права запазени.

Съдържанието на Агенция БГНЕС и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Агенция БГНЕС, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на Агенция БГНЕС, посочване на източника и добавяне на линк към www.bgnes.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

Без филтър!

Основните работодателски организации мислят, че е правилна насоката да се реформира пенсионната система. Това, което се предлага на този етап не е пенсионна реформа, а е реформа по какъв начин да се увеличат приходите в НОИ. Реална пенсионна реформа, която да отчита демографските проблеми на страната, натрупани деформации през годините – нямаме. >>>