Наш лекар лекува болни от СПИН в Намибия – Фактор НюзНаш лекар лекува болни от СПИН в Намибия

2
Добави коментар
stanislav
stanislav

“Другата България” продължава да търси формулите на успеха в африканския континент.

Първата неделя от месец юни предаването “Другата България” ще срещне зрителската аудитория с един от най-известните български лекари в Намибия. От д-р Ангел Маджаров зрителите ще научат какви са методите и практиките за лечение на СПИН в Африка и как Намибия решава проблема със смъртоносната болест.

Още една история на българката Валя и намибиеца Бен ще разкаже поредицата, продуцирана от агенция ПРИМА и подкрепена от Nescafe Gold. История на Валентина и Бернард Мулунгени започва по времето на първата им студентска бригада в Ловеч. Двамата учат в Софийския университет, където тя следва история, а той завършва журналистика. Женят се през 1984 година. Пет години по-късно Бен се връща в родната Намибия, за да участва в първите демократични избори на страната. През февруари 1990 г. Валя се присъединява към съпруга си, където вече 17 години преоткрива новите формули за житейски и професионален успех.

И още защо Намибия е в списъка на 20-те най-бързо развиващи се страни в света, как Виндхук получи наградата за най-чистия град в Африка, кои са формулите на успеха и просперитета в Намибия. Отговорите – тази неделя, bTV, “Другата България”.

„Другата България” и Nescafe Gold ще продължат да издирват българите авантюристи в Южна Африка, Замбия, Ботсвана и Намибия. Африканските епизоди на предаването стартираха в ефира на bTV на 15 април.