Мария Календерска: Омръзна ми екземпляри като Яне Янев да ми дават наклон в живота, затова влизам в политиката

1
Добави коментар
starazagora
starazagora

Омръзна ми екземпляри като Яне Янев да ми дават наклон в живота. Затова влизам в политиката като втора в листата на ББЦ в Благоевград и в София. Това каза в студиото на Нова телевизия Мария Календерска. Срещала съм Цветан Василев в телевизията, но не мога да кажа, че го познавам, продължи тя. „Моите спестявания са в КТБ, но съм спокойна, защото са в размера на гарантираните от закона средства”, призна жената до Бареков.Според нея, ако политиката е била нормална у нас, нейната кариера в журналистиката е щяла да продължи и нямало да помисли за политически аспект на живота си.

„Живеем заедно с Николай от година и половина-две, това се знае от всички хора около нас. Той ми направи една голяма услуга, като не разкри връзката ни преди изборите през май и раждането на детето ни, щеше да ми е тежко, ако бях получила публичност тогава”, допълни Календерска.

Нас с Николай ни свързва преди всичко любов и това, че се допълваме, уточни тя. Според нея, Бареков е човек, който се впуска във всичко, което прави със сърце. Тя разказа, че за Нова година той е предложил да бъдат на границата при хората, които ще посрещнат празника на своя пост.

Според нея, стратегическата цел на ББЦ е да не се допусне връщането на ГЕРБ с пълна власт в правителството. „Всеки втори избирател на партията на Бойко Борисов вече не гласува за него, заслуга за това има и Николай Бареков”, каза още кандидат-депутатът.

Тя помоли водещите да не я сравняват с Деница Гаджева, Капка Георгиева или Евита Перон, „защото съм самостоятелна личност и имам своите качества”. Мария Календерова съобщи, че средствата на ББЦ са декларирани в Сметната палата и няма никакви възражения оттам.

Планираме да имаме три деца, но за да стане това, стандартът на живот у нас трябва да се повиши, не може с тези заплати, които са у нас да се гради бъдещето на децата, смята жената до Бареков. Тя бе категорична, че всяко обещание в програмата на ББЦ ще бъде на дневен ред и ще се борят за него.