Бепантен крем против стрии 150ml

13
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Бепантен крем против стрии има тройно действие: предпазва от появата на стрии, хидратира и заздравява, за да бъде кожата мека, еластична и гъвкава. Съдържа Центела Азиатика и декспантенол, които стимулират производството на колаген и поддържат кожната бариера.

Бепантен крем против стрии  е създаден за жени, които желаят да запазят тялото си по време на бременността и особено след раждането. Адаптиран е за приложение върху всички зони на тялото. Лесен за нанасяне и бързо попиващ.

За разлика от повечето кремове против стрии, Бепантен не съдържа излишни съставки и дразнещи вещества и може да се употребява още от първото тримесечие на бременността, през цялата бременност и след раждане.

Съдържа клинично доказани съставки. Без консерванти, оцветители и алкохол. Безопасен за употреба всеки ден, за дълги периоди от време.

Активни съставки:

MadecassicAcid (Центела Азиатика) – доказано стимулира производството на колаген и еластин. Подобрява заздравяването на рани, предпазва от появата на стрии и подобрява кожата, активира микроциркулацията.
Panthenol (Декспантенол) – провитамин на пантотеновата киселина (витамин В5). Има хидратиращ и заглаждащ ефект, прониква лесно през кожата и подпомага регенерацията на кожата.
Glycerin (Глицерин)  – привлича и задържа влагата. С доказано свойство да коригира дефекти в еластичността на кожата и бариерната функция, напълно безвреден.
Triglyceride, Phospholipids, Glycolipids – липидите са основен градивен елемент на кожната бариера. Те заздравяват кожата и задържат влагата в нея (пречат на транс епидермалната загуба на вода).
OleaEuropaeaFruitOil(Чисто маслото от маслина) – осигурява много от тези важни липиди: съдържа в себе си линолова и олеинова киселина, витамин Е, фосфор, желязо, белтъчини, минерали.

Начин на употреба:

За оптимални резултати използвайте Бепантен крем против стрии 2 пъти дневно ( сутрин и вечер) по време на цялата бременност. Масажирайте нежно, до пълното попиване на крема. Можете да продължите употребата и след раждане.

 

Прочети още