Текст за песен по тема

1
Добави коментар
tekst_po_poruchka
tekst_po_poruchka

Песента може да започне като поетичен текст по тема. Като думи, които търсят своята музика. Тогава мелодията на текста търси мелодията на тоновете. И обратното. Когато двете мелодии се намерят, те се съчетават в едно. И това вече е песен. Ако вече имате темата на песента, потърсете думите. Точните думи, с точния ритъм и с точното чувство. А може и рима да има. Време е за български текст за песен по тема.

Лесно може да намерите думите за Вашата тема. Споделете я с текстописец и поискайте той да сподели с Вас своето вдъхновение. Истинските текстове са пълни с вдъхновени думи, а вдъхновените думи са пълни с мелодия.

Поискайте Вашия български текст за песен по тема от вдъхновен текстописец. Нека едната мелодия да търси другата…

Винаги може да познаете думите, за които ще търсите мелодия. Песента е преди всичко усещане. Изпробвайте думите – прочетете и почувствайте написания текст за песен по тема. Усетете мелодията на думите. Вплетете я в музика. И вече имате истинска песен…

Това е Вашия текст за песен по тема. Това са думите, които искат да звучат.

Примери на български текстове за песни по тема, от Константин:

• „Храмът на лъвските войни” Текст за песен – рок балада, по тема „Песен за българските войни”

Почувствах се слаб, сила нямаше в мен, забих колене във пръстта. Потръпнах – усетих, че дух несломен бушува отново в кръвта.

Целунах Земята на Златния лъв, после разрових пръстта. На пръста ми блесна една капка кръв и храма във нея видях.

Припев: Войни, бранихте лъвска земя с лъвската сила и кръв. Славата ви покрива сега Златния български лъв.

… © 2014 Константин Димитров, автор, tekstmag.com

• ”Морето топло е” Текст за песен – поп, по тема „Любов, момиче, море”

В очите скрито е морето, в косите се спотайва бриза. Вълни горещи е момчето, щом тя е толкова наблизо.

А кожата е топъл пясък, и кани те да го почувстваш. Страстта е гларус, който с крясък накъм вълните ще се спусне.

Припев: Морето топло е, когатовъв него са се скрили двама. И посребрява ги богато луната, лекичко засмяна.

… © 2014 Константин Димитров, автор, tekstmag.comЦената е 390.00 лв. за поетичен текст за песен (2 куплета, припев и преход), по посочена от Вас тема. Вие обаче можете да го поръчате за 160.00 лв. И да доплатите останалото, само ако харесате текста и решите да го използвате.

Ето как става, в 10 стъпки: 1. Изпратете Вашата поръчка – натиснете „Добави в количката“, въведете Вашите данни, натиснете „Поръчвам“. Дотук не плащате нищо. 2. В срок до 1 работен ден на Вашата електронна поща получавате (наистина) кратък въпросник за попълване (някои му викат „творчески бриф”). 3. Попълвате и изпращате въпросника. Дотук не плащате нищо. 4. В срок до 1 работен ден след получаване на попълнения от Вас въпросник се свързвам с Вас, ако имам въпроси или информация за обсъждане. 5. След като сме уточнили какво очаквате, аз се задължавам да Ви предложа поетичен (с ритъм и рима) текст за песен по посочената от Вас тема, в срок до 5 работни дни. 6. Преди (по банка) или при получаване на текста (с наложен платеж) плащате само 40 % от цената на текста – такса „Поръчка”. В случая текст за песен по тема това са 160.00 лв. за текст за песен от 2 куплета, припев и преход. 7. За тези пари получавате по електронна поща или по куриер 1 предложение за текст. В тази сума са включени и до 3 корекции, (евентуално) поискани от Вас по електронна поща и/или по телефона. 8. Ако харесате текста, със или без корекции, доплащате останалите 60 % от цената на текста – такса „Доволен клиент”. В случая текст за песен по тема това са 230.00 лв. за за текст за песен от 2 куплета, припев и преход. 9. През цялото (работно) време можете да ползвате тел.: 0899 636 727 и [email protected] за връзка, въпроси, желания, запитвания, промяна на срокове, специални оферти и други. 10. Ако всичко е протекло по план, Вие вече притежавате Вашият български пеещ текст за песен по тема, а аз съм един доволен и умерено платен автор.

Дай боже! Амин!

  
„Текст за песен по тема“ е български пеещ текст. Защото в България най-добре се пее на български. Защото ние, българите, трябва да пеем на български.

Този текст съм го писал лично, специално за Вас. Той е 100 % авторски, 100 % оригинален, 100 % уникален и отвсякъде е защитен с авторски права. Моля, четете и не копирайте текста или части от него, освен за лични, некомерсиални нужди. Разчитам на Вас и на Вашата добросъвестност. Ще Ви се разсърдя лично, ако ползвате текста или части от него за лично обогатяване. И ще бъде принуден да уведомя властите. Всички видове власти…