Как да носим бляскави бижута

1
Добави коментар
iskamchasovnik
iskamchasovnik

Начало » Любопитно

Как да носим бляскави бижута

Публикувано от: pisara на септември 16, 2014
Няма коментари

Tweet

Как да носим бляскави бижута

Една жена знае как да бъде очарователна без много усилия. Тя знае, че понякога, за да изглежда блестящо е достатъчно да добави само едно бижу или красиви обеци, които да добавят идеалната завършеност на тоалета. Но не така стои въпроса с дръзките и блестящи бижута. За да ги прибавите към дрескода трябва преди това внимателно да сте подбрали всеки детайл във вашето облекло. Тук ще ви помогнем с три основни съвета как да изглеждате идеално с големи и бляскави бижута.

Първият съвет образно казано е свързан с чувството за мярка. Това значи, че и най-смелото бижу може да изглежда идеално ако е в комбинация с подходящия тоалет и цвят. Например класическа комбинация са бляскави обеци с малка черна рокля или дръзко колие с елегантна рокля в неутрален цвят. Търсете баланса в желаната визия и ще постигнете ефекта, който търсите. Не забравяйте, че баланса е свързан и с броя бижута, които слагате на себе си. Експертите съветват да не носите повече от два броя бижута с един тоалет.

Вторият съвет е свързан с големината на бижутата. Колкото по-големи са, толкова повече пространство, в случая кожа, трябва да има около тях. И това се отнася както за голямо колие, така и за бляскави обеци, които привличат вниманието от пръв поглед. Деколтето на вашия тоалет трябва да е дълбоко или най-малкото добре подчертано, за да изглеждат на място големите бижута. В противен случай ще постигнете единствено смешна и натруфена визия.

Третият и най-важен съвет е свързан с практичността. И най-семплото бижу ще бъде неудачен избор ако не е избрано според случая. Например колкото по-блясково е събитието, толкова по бляскави обеци са подходящи. Опитайте се да избягвате и комбинации, които не дават възможност бижуто да заблести със своята красота – например комбинация от блуза с дълъг ръкав и гривни. За последните са подходящи повече къс ръкав или потник.

Ще завършим с най-важното – вярвайте в себе си и в собственото си чувство за стил.

Сподели с приятелите си: