Менструална чашка Fleurcup – Продукти за дамска хигиена за многократна употреба

9
Добави коментар
buhtichka
buhtichka

Пакетът съдържа: 1 бр. менструална чашка Fleurcup

Какво представлява Fleurcup?

Fleurcup е менструална чашка, произведена във Франция, която предоставя хигиенична, многократна защита за жените по време не месечния им цикъл. Fleurcup е алтернатива на тампоните и превръзките.

Fleurcup е еластична и гъвкава и се поставя във вагината, за да събира менструалната течност.

Защо да изберем менструалната чашка Fleurcup?

Менструалната чашка Fleurcup е произведена от 100% медицински силикон без фталати, без бисфенол А, без латекс и без парфюми. Fleurcup е хипоалергична. Цветовете, които са използвани се използват в медицинския сектор.

Кой размер да избера?

Малък

Малката менструална чашка Fleurcup е създадена за юноши, млади момичета и за по-леки периоди.

Размери: диаметър 41 мм, височина (без дръжката) 47 мм, общ обем 25 мл, вместимост (от основата до дупчиците) 20 мл, дължина на дръжката 23 мм.

Голям

Голямата Fleurcup е създадена за жени, които вече са раждали или менструалния цикъл протича по-тежко.

Размери: диаметър 46 мм, височина (без дръжката) 52 мм, общ обем 35 мл, вместимост (от основата до дупчиците) 29 мл, дължина на дръжката 18 мм.

Защо да използваме Fleurcup?

Fleurcup е безопасна, надеждна, практична, удобна, икономична, екологична и…чувствена.

Безопасна: менструалната чашка Fleurcup е направена от 100% медицински силикон без фталати, без бисфенол А, без латекс и без парфюми. Fleurcup е хипоалегрична. Цветовете, които са използване се използват в медицинския сектор. Поради това Вашето здраве и хигиена са гарантирани.

Надеждна: менструалната чашка Fleurcup предлага пълна защита (без протичания). И докато течността няма контакт с въздуха не се създават неприятни миризми.

Практична: лесно е да носите менструалната чашка Fleurcup във Вашата чанта. Идеална е при пътуване. Може да се ползва през деня и нощта и повечето жени имат нужда да я изпразват само два пъти на ден.

Удобна: менструалната чашка Fleurcup се поставя и изважда лесно. След като е застанала на място може дори да забравите, че я има. Нейната форма и еластичност означават, че тя се адаптира към вагиналната стена на жената и оставят абсолютна свобода за всякакви дейности по време на месечния цикъл.

Икономична: една жена използва приблизително 1200 тампона или превръзки през нейния живот! Менструалната чашка Fleurcup може да се използва в продължение на години, което спестява много пари!

Екологична: менструалната чашка Fleurcup е щадяща за околната среда. Без повече безсмислени опаковки (кутии, пластмасови опаковки…), без повече тампони пуснати в тоалетната, без превръзки в кошчето… или където и да е в природата!

Чувствена: благодарение на менструалната чашка Fleurcup дори по време на месечния си цикъл може да носите най-тънкото си бельо, да спите гола през нощта, да носите светли дрехи… казано накратко ще се чувствате комфортно и може да бъдете предизвикателна доколкото желаете. Не е нужно да криете връвта на тампона или да носите по-голямо бельо, което да задържа превръзката на място. Всичко за Вашето лично удоволствие… и това на партньора Ви.