Божидар Лукарски: Настояваме за ясни правила, които да се спазват от всички

34
Добави коментар
strelez83
strelez83

Настояваме за ясни правила, които да се спазват от всички и това да е стабилна основа за растеж и благосъстояние на българските граждани. Това заяви лидерът на СДС Бождар Лукарски в предаването на БНТ „Панорама”.

Той бе категоричен, че за Реформаторския блок е от изключително значение да спечели всеки един дясноцентристки глас в тази предизборна надпревара. Лукарски добави, че изборът на председател е отложен за знаковата за демокрацията дата – 10 ноември.

РБ има ясна позиция за бъдещото поведение на формацията в парламента, в която конкретно е подчертано, че с БСП и ДПС няма как да има общи действия. Ние сме поставили открито нашите идеи и цели в програмата ни, каза синият лидер. В отговор той отбеляза, че Касим Дал е човекът, който успешно се бори с етникополитическия модел в България, създаден от ДПС и Ахмед Доган.

България е припознала евроатлантическите ценности и ценностите на Европейския съюз и е част от тази общност. Нашата политическа сила винаги е заставала на този път и съм убеден, че друг път за страната ни няма, каза в заключение Божидар Лукарски.

This entry was posted in В медиите and tagged блог, Божидар Лукарски, РБ, Реформаторски блок. Bookmark the permalink.