Не се сдържа! Елена Кучкова показа гърдите си пред цяла България във „ВИП Брадър“!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Не издържа много!

Една от най-красивите плеймейтки у нас- Елена Кучкова не се сдържа и показа прелестите си във „ВИП Брадър“. Кучкова  предизвика масова истерия из виртуала още с влизането си в Къщата като изцепи, че световната икономика се развивала икономически, което задмина дори познанията на Черната Златка по География. Сега обаче номерата ѝ продължават и по всичко си личи, че плеймейтката ще залага на сексапила си, за да спечели реалитито.

За да се докопа до приза за най-гореща звезда в реалитито и евентуално до голяма награда, Ели започна да показва малко по малко голи части от себе си, с

Advertisement:

Advertisement:

което предизвика истински фурор в Къщата и извън нея, разкриха колегите от hotarena.net. Плеймейтката вече започна да побърква със сексапила си мъжете в къщата, като първият лапнал по нея се оказа Иво Аръков, който я видя как се търкаля полугола из спалнята, докато другите съквартиранти правят баница за закуска. Това обаче не е всичко. Ели вече изкара на показ и бомбите си пред цяла България.

Въпреки, че много мъже вече са виждали голото тяло на Кучкова по разни еротични мъжки списания, голяма част от мъжката аудитория дзяпнаха с отворени усти, след като Ели се съблече в банята на „ВИП Брадър”

пред огледалото и на показ лъснаха силиконовите ѝ бомби.

Това се случи докато Елена се оправяше пред огледалото в банята и упорито се опитваше да се направи на свенлива. За щастие на мъжете и нещастие на жените, обаче, не ѝ се получи и на показ лъснаха кубиците ѝ силикон, които направо подлудиха виртуала.

Според близки на плеймейтката, на зрителите тепърва им предстои да видят истинското, скандално и сексапилно лице на Елена, защото това, което виждаме в момента било нищо. По думите на приятелите ѝ, Кучкова все още не се е отпуснала пред останалите съквартиранти, но това нямало да продължи още дълго.