Скандално! Жоро Илиев се оказа голямата любов на Жени Калканджиева?!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

години. По времето, когато е била повече от близка приятелка на Жоро Илиев, Калканджиева е била част от групичката красавици на Петър Генадиев. Именно на подиума, Илиев забелязал красивата Жени, а по-късно между тях се заформила любовна авантюра.

В същото време, подземния бос вече бил изградил част от империята си  и все повече хора започвали да разбират кой точно е той. Жени обаче се разкъсвала между него и Красимир Маринов- Маргина, с който манекенката вече имала отношения. От срах да не сбърка в избора между Главния и

Маргина, Калканджиева избягала за 2 години в Италия, където развила кариерата си на манекенка, а след това се прибрала в България, за да създаде собствената си модна агенция-„Визаж”. Докато Жени била в Италия обаче, Главният срещнал Мая, за която по-късно се оженил. Въпреки това обаче, близки приятели на Калканджиева коментирали пред hotarena.net, че именно Жоро Илиев си е останал голямата любов на Жени и за това първородният ѝ син носи името Георги. Пред всички обаче, Калканджиева казвала, че детето е кръстено на баща ѝ.