Скандално! Камелия Воче се оказа дъщеря на компаньонка!!! Вижте още!!!

13
Добави коментар
informiran365
informiran365

Скандално разкритие за майката на Камелия Воче!

Малко, след като Камелия Воче влезе в къщата на „ВИП Брадър: Образцов дом”, излезе наяве скандалната истина за майката на естрадната певица.  Оказа се, че родителката на Воче от години изкарва прехраната си като платена компаньонка. Тя от години предлагала платени услуги на по-заможни клиенти и с дъщеря си не общува изобщо, коментирали хора от родното място на Камелия и майка ѝ.

На практика, Камелия е отрасла сама, защото майка ѝ

Advertisement:

Advertisement:

почти я зарязала да се оправя сама в подрастващите години. Не се прибирала с месеци, а най-важното в живота ѝ тогава били парите и как да си намери още по-богати клиенти, които да ощастливи срещу някоя и друга банкнота. Именно за това, Воче не си говорила с нея вече над 20 години.

Въпреки, че певицата дълги години пазила ревностно професията на майка си в тайна, истината най-после излезе наяве и се очаква това да промени изцяло мнението на хората за естрадната певица и живота ѝ,

като цяло, коментираха колегите от kliuki.bg.

За сега Ками не подозира, че истината за майка ѝ и скандалното ѝ минало са излезли наяве, но приятели на Воче са категорични, че след като разбере, Ками ще се срине психически. Не за друго, а защото се срамувала от потеклото си, а пред обществото се представя за високо интелигентна и горделива жена. След като истината за майка ѝ стана обществено достояние обаче, едва ли Камелия ще посмее отново да се похвали с нещо за себе си и семейството си.