Начало | vsekiden.com

14
Добави коментар
m.guteva
m.guteva

Риби 20 Февруари – 20 Март

Мнозина от представителите на Риби отдавна са определили този ден за контакти с хора от деловите среди. Ако държите да проведете успешни разговори, които ще се превърнат в база за бъдещо сътрудничество, следва начинът ви на контактуване, темите и вие самите да сте освободени от всякакъв вид негативизъм. Освен това не демонстрирайте двойственост и колебания. Ще се зарадвате на хубави новини. Някои от зодията имат изразителен шанс за парични печалби.

Водолей 21 Януари – 19 Февруари

Успех при реализиране на целите си ще имат и Водолеите днес. В случая говоря за делова сполука, успешни преговори и за постигане на парични печалби. Най-перспективни са възможностите, които ще ви предоставят преговорите, тъй като постигнатото споразумение ще е дългосрочно. Въобще успехите са в деловата сфера. Различно стоят нещата в личен план. Опитите ви да постигнете нещо по-добро тук ще се окажат безуспешни.

Козирог 22 Декември – 20 Януари

Материални постижения, успех в сделки с недвижими имоти и значителен шанс за парични печалби са характерни днес за Козирозите. Контактите, които мнозина от вас ще осъществят днес, също не са за пренебрегване. В едни случаи ви дават възможност да договорите допълнителни делови ангажименти, с които ще се заемете през януари. Други ще получат примамлива оферта за смяна на работата. Бизнесмените следва да действат по-внимателно с партньорите си.

Стрелец 23 Ноември – 21 Декември

Нервни и неспокойни са Стрелците днес. Това най-често се дължи на огромния брой задачи, с които следва да се справите. За да сте сигурни, че ще успеете, е най-добре предварително да планирате всичко и да действате без отклонения. Опасността от допускане на грешки или отлагане на задълженията за по-късно е огромна, а това на практика означава провал. За някои са характерни силните емоционални вълнения, предизвикани от любовно настроение.

Скорпион 24 Октомври – 22 Ноември

Материалните ангажименти са характерни за мнозина от зодията. Шансът за постигане на успех надвишава многократно вероятността от загуби. Това съвсем не означава, че всички Скорпиони, ангажирани с делови или други материални въпроси, непременно ще постигнат сполука. Ако контролирате ситуацията, последната няма да ви се изплъзне. В противен случай гаранциите са нищожни. По същия начин стои и въпросът с новините, които ще получите днес.

Везни 24 Септември – 23 Октомври

Празничното настроение витае навсякъде, но преобладаващата част от Везните ще изберат деловата активност днес. Всъщност едва ли имате по-добър избор, тъй като денят е благодатен за сделки, преговори, отстраняване на партньорски проблеми, пътувания и други ангажименти от делови тип. Денят ще ви зарадва с голям успех. Някои от зодията точно днес ще поставят началото на важен проект, чието изпълнение ще се осъществи за кратък период.

Дева 24 Август – 23 Септември

Освободете се от мрачните си мисли и престанете да разглеждате минали събития, които са ви причинили огромни разочарования и вреди. За един от вас тези ситуации са изключително делови, а в други случаи засягат личния живот. Както и да стоят нещата, в крайна сметка опират до партньорството. В това отношение ви предстои промяна. Тя е сигурна, независимо дали въпросът третира личното или деловото партньорство

Лъв 23 Юли – 23 Август

За преобладаващата част от Лъвовете днес е характерно позитивното настроение. Това е достатъчна гаранция, че денят ви ще премине хубаво и в условията на добро самочувствие. Има обаче една част от вас, които изпитват чувство на неудовлетвореност и са твърде нервни. Тази ситуация е продиктувана от делови проблеми, които са останали нерешени. Хубаво е за момента да не правите опити да предизвикате някакво развитие в това направление.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Предстоящите празници не пречат на вашата делова реализация, а днес точно такива възможности се откриват. Става дума за контакти с хора от обществените среди или с ваши приятели. Такава среща може да се превърне в ново начало за вас. В живота ви започват ярки промени. Сигурно е, че ще получите делово предложение. Много важно е обаче да не чакате появата му, а сами да я предизвикате. Последното става с разговори на тази тема, и разбира се, готовността ви за поемане на отговорност.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Принципно денят е спокоен и благодатен за Близнаците, но явно малцина забелязват тези характеристики. Измъчва ви любовна неудовлетвореност. Оттук нататък всичко ви изглежда сиво и равно. Няма да дискутираме какво е любовта – само консумация ли е, или грижа и отговорност. Всеки може сам да си отговори и вероятно след това настроението ви ще се повиши. Онези, които са решили да пътуват, следва да бъдат особено внимателни на пътя.

Овен 21 Март – 20 Април

Денят е доста благоприятен за Овните, предоставяйки им шанс за реализация на намеренията. Забравете за проблемите в личен план, които ви тласкат към кавги и раздори, и се насочете активно към задачите си. Деловият успех е сигурен. Партньорските контакти и съвместните действия ви разкриват допълнителен шанс за печалби. Благотворни ще бъдат и срещите с влиятелни личности. Част от Овните се готвят за пътуване.

Телец 21 Април – 21 Май

Днес настроението на почти всички от зодията е мрачно и тягостно. Причините за това не са само в претоварената ви психика. Те са далеч по-комплексни, но сега не е време за такъв анализ. Горещо ви препоръчвам да напуснете дома си и да се отправите към приятно място, за да посрещнете коледната нощ. Някои очакват посещение в дома си и едва ли ще приемат такава идея. Опасявам се, че чакането ви е напразно. В този момент ви е необходима нечия подкрепа.