Конкурси всякакви: Спечелете 80 електрически скутера и 600 GPS спортни часовника от Морени

1
Добави коментар
pgp

Краен срок – 30 ноември 2014

Продукти участващи в промоцията – Морени Фъстъци 36гр. и Морени Махх 49гр. в промоционални опаковки, съдържащи промоционален код и информация за участие в промоцията.

От вътрешната страна на всяка промоционална опаковка има девет-символен код, включващ цифри и латински букви. Участниците могат да изпращат кода със SMS на номер 1080* (за всички мобилни оператори) или да го регистрират безплатно в интернет на адрес: www.moreni.bg.
*Стойността на един SMS е 0.29 лв. С ДДС за абонати на Глобул и 0.30  лв. за абонати на Мтел и Виваком.

Участниците в промоцията участват в разпределение на следните награди при регистрация на съответния брой кодове:

А. При регистрирани 10 кода: една от 600 награди GPS спортен часовник ТомТом

Б. При регистрирани 25 кода: една от 80 награди електрически скутер Razor E300

Теглене на наградите:

Наградите ще бъдат изтегляни както следва:

Първото теглене ще се проведе на 13.10.2014 г. като на тази дата ще бъдат изтеглени 75 часовника и 10 скутера. Всяка следваща седмица до края на играта ще бъдат изтегляни по 75 часовника и 10 скутера.

Участникът ще участва в тегленето за наградите за тази седмица, в която изпрати последния код от съответния необходим брой за всяка награда както и всяко теглене след това, в случай, че вече не е спечелил някоя от наградите!

Печелившите на седмичните награди ще бъдат обявявани на промоционалния сайт www.moreni.bg в рамките на 48 часа след края на всяка седмица от промоцията.

Всеки изпратен код се натрупва за събиране на 10 кода за спечелване на награда GPS спортен часовник ТомТом и за събиране на 25 кода за спечелването на електрически скутер Razor E300.

При натрупване на необходимия брой кодове за участие в томболата за съответната награда, участникът бива включен в томболата. Така, например, при регистрирани 30 кода, участникът участва с 2 регистрации за теглене на спортен часовник и с 1 регистрация за теглене на електрически скутер.

Уникалният идентификатор на всеки участник е мобилният му телефонен номер. За да могат да бъдат сумирани кодовете за участие за наградите, участникът трябва да изпрати кодовете чрез SMS от един и същ мобилен номер и/или една и съща регистрация в интернет.

В случай, че участникът използва и двата метода за регистрация, следва да се използва един и същ мобилен номер за регистрация, за  да може системата да отброи правилно успешно регистрираните промоционални кодове!

Максимум възможни регистрации на кодове на ден – 10 кода.

Не се допуска спечелването на повече от една награда от всеки вид от един участник за периода на промоцията.

Печелившите участници ще бъдат публикувани на www.moreni.bg и известени с SMS, чрез който ще им бъде предоставен  телефон за връзка, на който в рамките на  10 дни ще могат да заявят адрес за получаване на наградата.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след  подаването на адрес за доставка. При получаване на наградата, куриер ще изисква, печелившият да удостовери,  печалбата си, като предаде опаковките. Преди доставка куриерът ще прозвъни  спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж.