12-те междинни зодии

3
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Зодията на всеки човек се определя от положението на Слънцето в момента на раждането, но някои попадат под влиянието и на двата знака. Така става, защото Слънцето преминава 360 градуса в зодиака, а дните в годината са 365.

12-те междинни зодии

Затова зодиите се сменят в различен ден всяка година. Родените в „погранични“ дни са уникални и интересни натури.

ОВЕН-ТЕЛЕЦ: Притежават настойчивостта на Овена и практичността на Телеца. Обичат да доминират и контролират всичко и всички. Свободолюбиви са и им прилягат свободните професии.

ТЕЛЕЦ-БЛИЗНАЦИ:От Близнака са взели емоционалността и комуникативността, а от Телеца – практичността. Те са вечните подрастващи – енергични, дейни и предприемчиви, много чувствителни и раними.

БЛИЗНАЦИ-РАК: Чувстват се щастливи, само когато в живота им има много романтика и любов. Обичат пътуванията, запознанствата, но също така дома и семейството. Това пречи при избора на професия и местожителство.

РАК-ЛЪВ: Трудно съчетават две противоположни качества – чувствителността на Рака и огнения нрав на Лъва. Може да изглеждат спокойни и тихи, а след миг да са прями и капризни.

ЛЪВ-ДЕВА:Сложни и противоречиви натури. Съчетават желанието да ръководят с това да бъдат в сянка. Имат буйността и енергичността на Лъва и рационалността на Девата.

ДЕВА-ВЕЗНИ: Обичат разкоша – да живеят красиво, без да пестят сили и средства. Съчетават приземеността на Девата и артистичността на Везните. Понякога са повърхностни натури.

ВЕЗНИ-СКОРПИОН: Настроени са критично към околните, обичат да рискуват, нямат чувство за хумор. Непрекъснато анализират и се съмняват. Вместо да действат, размишляват.

СКОРПИОН-СТРЕЛЕЦ: Съчетават емоционалността на Скорпиона и свободолюбието на Стрелеца. Бунтари са и все търсят нови пътища. Не признават авторитетите.

СТРЕЛЕЦ-КОЗИРОГ: Интуитивността на Стрелеца се комбинира със земния нрав на Козирога. Имат ясна визия за бъдещето и са великолепни инициатори на проекти.

КОЗИРОГ-ВОДОЛЕЙ: Те са в конфликт със себе си – прагматични и реформатори. Мечтаят за спокойни старини и стабилност, характерни за Козирога, което може мигом да разруши хаотичността на Водолея.

ВОДОАЕЙ-РИБИ: Активни като Водолея, витаят в облаците като Риби. Боят се от новото и са доста мнителни. Придирчиви са към другите, обичат порядъка, чистотата и дисциплината.

РИБИ-ОВЕН: Толкова са праволинейни и открити, че винаги достигат целите си. Обичат да мързелуват. Възприемат болезнено критиката и живеят на моменти – ту работят лудо, ту почиват на 100%

02.10.2014/Розали