Дневен хороскоп за сряда, 1 октомври 2014

2
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Ако искате да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата, посетете страницата на Jenite.bg във Facebook! А сега вижте какво ви очаква в рамките на първия ден от новия месец.

Овен Напрегнати сте, а това не е добре нито за здравето, нито за настроението ви. Трудности в личен план спъват работата ви и ви карат да се чувствате неуверени на работното си място. Вземете си няколко дни почивка, докато разрешите проблема.

Телец Изпълнени сте с любов към хората и всичко, което ви заобикаля. Личното ви щастие ви кара да искате да споделяте радостта си с околните и правите всичко възможно, за да зарадвате близките и приятелите си. Поведението ви е похвално, но се уверете, че то няма да продължи само в рамките на деня.

Близнаци В момента се намирате в етап от живота си, в който трябва да вземете важно решение за бъдещето си. Именно днес е денят, в който ще получите някакъв знак, който ще ви помогне да решите в коя посока да поемете от тук нататък. Бъдете внимателни и обръщайте внимание на детайлите.

Рак Умората и изтощението започват да си казват думата. Напоследък нямате възможност да отделите и минута за себе си, а това ви наторварва. Затова не е лоша идея днес да си вземете спонтанна почивка от работните и домашните си задължения, за да прекарате деня сами със себе си, занимавайки с онова, което ви носи удоволствие.

Лъв Сутринта ще се скарате с близък за вас човек и тази кавга няма да спре да ви измъчва до края на деня. Помислете дали сте били прави. Ако се окаже, че не сте – непременно се извинете. Откровенният разговор винаги помага за изглаждането на проблемите между двама души.

Дева Чувствате се така, сякаш не сте на мястото си. Напоследък се занимавате с неща, които не са ви особено интересни, а хобитата си оставяте на заден план. Уверете се, че обичате онова, с което се занимавате – това е първото условие за един щастлив и пълноценен живот.

Везни Стимулирани сте да се захванете с нещо, което планирате да направите от месеци, но все не ви остава време или ви липсва необходимата смелост. Днес е благоприятен ден за стартиране на нови начинания и за приемането на нови и нестандартни за самите вас идеи.

Скорпион Дребни проблеми от ежедневието ви карат да се ядосвате за малки и съвсем незначителни неща. Не се натоварвайте излишно – всяка всекидневна битка си има своето решение. Просто трябва да бъдете спокойни и да не се вглъбявате в несъществуващи проблеми.

Стрелец Опитайте да изгладите отношенията си с онзи колега, с когото така и не успявате да намерите общ език. Колегиалността е изключително важна за успеха в професионален план. Не бъдете егоисти – понякога се налага да отстъпите в името на добрата кауза.

Козирог Усмивката е „залепена“ на лицето ви през целия ден. Радвате се на малките неща от живота и съумявате да се абстрахирате от всичко негативно, което се изпречи на пътя ви. Продължавайте в същия дух!

Водолей Любовта като че ли трайно започва да се настанява в живота ви. Ако до момента сте имали някакви съмнения относно това дали човекът до вас е подходящият партньор, то вече е време да ги разсеете! Щастливи сте и няма смисъл да търсите поводи за съмнение. 

Риби Всичко лошо, което ви се е случило през последните дни, днес най-накрая спира да ви тормози. За днешния ден изцяло важи поговоркара „Всяко зло за добро“. Щастливите събития започват малко по малко да изместват неприятните преживявания.