Cooler Master представи мишка и клавиатура Octane – наследниците на успешните Devastator

3
Добави коментар
blacksnoopy
blacksnoopy

В момента CM Storm Devastator е един от най-изгодните геймърски комплекти, който включва мишка (CM Storm MS2K) и клавиатура (CM Storm MB24). Цената на комплекта е 61 лева като мишката се продава и отделно на цена 29 лева. Срещу цената около 60 лева получавате синя подсветка, мултимедийни бутони и мишка с чувствителност 2000 DPI.

 

Cooler Master смятат да продължат успешното си представяне в този ценови клас като представиха наследниците на Devastator, които носят името Octane. Клавиатурата идва със 7 опции за промяна на цвета на подсветката като са налични и режими за пулсация. Мултимедийни бутони отново са налични, а подсветката може да се включва или изключва с натискането на клавиш. Възможно е и изключването на Windows бутона докато сте в игра.

Мишката от друга страна разполага с оптичен AVAGO 3050 сензор, чиято чувствителност се разпростира от 500 DPI до 3500 DPI на четири нива. Според Cooler Master мишката може да издържи до 10 милиона кликания, а възможност за персонализиране на цвета, с който свети, също е налична.

Цената на комплекта CM Storm Octane е 79 лева като доставките ще започнат в края на този месец.

Сподели