Ужас! Константин провали собствената си съпруга! Вижте в каква поза ги хванаха!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Константин провали и Хубавото Наде!

Очевидно поговорката, че с какъвто се хванеш, такъв ставаш ще се окаже много вярна в случая на фолк певеца Константин и съпругата му Надя. Всеизвестно е, че Коцето обича да прекалява с алкохола и забранените вещества, но до сега не бяхме виждали съпругата му в такава светлина. До този момент Надето се мъчеше да спазва благоприличие и не показваше, че може да пие наравно с мъжа си, нито че е склонна да целува друга жена пред него и с него. Но ето, че и това се случи.

От достоверни източници на hotarena.net,

Advertisement:

Advertisement:

които твърдят, че с очите си са видели какво правят Коцето и Надя, научихме, че двойката напоследък доста се вихри по нощните клубове и показват доста скандално поведение. Константин сякаш не се набива толкова на очи вече, тъй като всички му свикнаха на постоянните запои. От Надя обаче никой не беше очаквал да я видим в такава светлина. Явно съпругата на Константин е позабравила, че преди всичко е майка на 4-годишно дете и трябва да пази благоприличие. Напоследък тя показва доста скандално поведение, подкокоросана от съпруга си, който

демонстративно се целува с нея и поредната „приятелка“ на семейството.

От снимките, на които се вижда как Коцето, Надя и неизвестна за сега девойка се целуват страстно в тип „сандвич“. На фотоса още се забелязва, че Коцето е пиян до козирката, а Надя не му отстъпва много. За третото момиче за сега не можем да коментираме, тъй като не я познаваме, но по всичко си личи, че и тя си пада по груповите изпълнения, след като позволява на певеца и жена му да я целуват страстно, а по-късно дори си е тръгнала заедно с тях. Какво се е случило после обаче, само те си знаят.