Редно ли е да се държи така!? Благо и Куини разяриха нета с лиготийте си!

10
Добави коментар
informiran365
informiran365

Благо Георгиев и ученичката Куини-Алис разяриха виртуала!

Колегите от kliuki.net разкриха, че фенове са изригнали срещу Благо Джийзъса и новата му любов- ученичката Куини-Алис, която от скоро е с него. Двойката съвсем наскоро се показа пред света, че са заедно. И не стига, че го показаха, ами решиха и, че е необходимо да публикуват в социалните мрежи през 5 минути някоя захаросана лиготийка, на която демонстрират любовта си.

По принцип е нормално в началото на всяка връзка да се правят жестове към любимия, но Благо и Куини направо прекаляват. Те

Advertisement:

Advertisement:

не спират да бълват в нета снимки, на които се целуват, прегръщат и се обясняват в любов един на друг. На една от последните се вижда как Благо е изпратил букет рози на любимата си, а тя в отговор на жеста се е заснела с букета и направено от ръцете ѝ сърце, което очевидно е послание към Джийзъса. Фенове обаче изригнаха в нета, че поведението на Благо и Куини не е много прилично, предвид това, че Благо има все още жена и две деца от нея. Нужно ли е те да виждат как баща им се целува с поредната „последна“, която на всичко отгоре все още учи?!

Именно

за това изреваха фейсбук маниаците, които коментираха, че Благо уж е набожен, пък не спира да прелюбудейства, нищо че официално вече е разделен с половинката си. Като цяло, на него не му пречеше да го прави и докато е с нея. Всички знаем, че Джийзъса изневеряваше редовно на Христина, която след последната му изневяра с Биляна Евгениева не издържа и си замина. Трябва ли да демонстрира обаче такова поведение с Куини в нета, където и децата му могат да видят снимката и едва ли ще останат много щастливи, че каката целува татко им, а майка им я няма?!