iPhone 6 – вдъхновение за дизайна на Lenovo Sisley

11
Добави коментар
GSMTrade.bg
GSMTrade.bg

iPhone 6 на Apple спечели голям брой фенове след официалната си поява през Септември. Той успя да спечели потребителите не само с новите функции, които предлага, но и с различния дизайн, който не бяхме срещали в смартфон Apple.

Тук идва ред да споменем смартфоните Lenovo, които от скоро се предлагат в България, и по специално предстоящия модел Lenovo Sisley.

Премиера

Sisley е един от премиерните смартфони Lenovo, чиято поява предстои до края на годината. За представяне на Lenovo Sisley бе посочен края на Октомври, и междувременно в интернет се появиха снимки и детайли за предстоящия модел, от които виждаме колко голяма прилика има между него и iPhone 6 на Apple.

Характеристики

Дизайн и размери :

Освен първото впечатление за огромна прилика с новия iPhone , разглеждайки Lenovo Sisley виждаме, че той също притежава метален корпус, чиято дебелина е 6.9 мм. – точно колкото  тази на iPhone 6 – 4.7 инча, а що се отнася до тегло, Lenovo Sisley ( 130 гр. ) е само с един грам по – тежък от iPhone 6 ( 129 гр. ) .

Lenovo Sisley притежава 5 – инчов AMOLED екран и е с размери 146 x 71.1 x 6.9 мм.

Хардуер :

Lenovo Sisley се задвижва от четири – ядрен процесор с честота 1.2 GHz. Оперативната памет на телефона е 1 GB, а дисковото пространство 16 GB. Sisley притежава microSD слот за карта, благодарение на който можете допълнително да разширите вградената памет на устройството ако тя не Ви е достатъчна.

 

Камера:

Lenovo Sisley притежава две камери :

13 – мегапикселовата основна камера е с разделителна способност от 4128 х 3069 пиксела и разполага с LED светкавица. Като функции на заснемане тя предлага автоматичен фокус, разпознаване на лица и HD качество на заснемане.
телефона притежава и допълнителна 8 MP камера, която също е снабдена с LED светкавица и разполага с автоматичен фокус.

Lenovo Sisley ще се задвижва от Android 4.4.4 KitKat операционна система, като не е ясно дали и колко време след официалната поява на Android L, потребителите ще могат да я актуализират.