Пенелопе Крус е най-секси и на 40

14
Добави коментар
yApple

Мъжкото сп. „Ескуайър“, което отскоро излиза и на български, определи испанската актриса за най-сексапилната жена в света за 2014 г.

Пенелопе Крус е щастливо омъжена (за колегата си Хавиер Бардем), майка на две деца (Леонардо и Луна, на три и една годинка), прехвърлила 40-те… Не е най-обичайният профил за секссимвол, но като гледаме корицата на „Ескуайър“, което впрочем вече излиза и на български, не можем да отречем, че семейният живот й се отразява страхотно.

Видео: Пенелопе Крус засне най-горещата реклама на бельо

Титлата при дамите преди нея са печелили Мила Кунис, Анджелина Джоли, Риана, Минка Кели, Кейт Бекинсейл, Чарлийз Терон, Джесика Бийл.

Холи Бери е получила това почетно звание на 42, което я прави най-възрастната победителка досега. Скарлет Йохансон, която партнира на Крус във „Вики Кристина Барселона“ и дори има интимни сцени с нея, единствена е избирана два пъти – през 2006 и 2013 г.

За поддържащата си роля във „Вики Кристина Барселона“ (2008), който я събра с половинката й Хавиер Бардем, Крус е печелила „Оскар“, „Гоя“, „Индипендънт спирит“ и „БАФТА“.  Титлата „Най-сексапилната жена в света“ обаче също е важна.