Принт върху стъкло – последния хит в интериорния дизайн

20
Добави коментар
stoineff
stoineff

Принт върху стъкло. Всяка една съвременна кухня е решена и проектирана по различен начин.

В тази статия ще поговорим за пространството, където доскоро се намираха плочките на вашата кухня, а именно между плота и шкафчетата.

В съвременния интериорен дизайн това място се нарича гръб на кухнята (Splashbacks), а във връзка с разширяването на портфолиото на фирма „Узунов” ще разясним една конкретна модификация – Принт върху стъкло (Печат върху стъкло).
Този модерен и иновативен кухненски гръб ще ви даде още ширина, цвят и пространство.
На снимката по – долу ще видите точно за какво става дума.

 

Принт върху стъкло за кухня

Тенденцията навлиза в България с невероятна скорост, като печата за стъкло вече се ползва и от заведения (кафенета, пицарии), хотели, магазини, фитнес центрове, офиси.
Вие можете да изберете ваша снимка, която да бъде отпечатана върху стъклото, като за оптимално качество е необходимо да спазите някои основни правила, за които ще споменем след малко. Принтирането (печата) върху стъкло дава на изображенията плътност, блясък и индивидуалност. Така вие можете да оформите страхотно място във вашата кухня, или на друго място у дома.
За да имате качествен гръб на кухнята препоръчваме стъклото да бъде с дебелина поне 5-6 мм., а основата под него да е права и гладка.
Изображенията, които ще бъдат печатани върху стъкло е необходимо да имат отлично качество с висока резолюция.

 

Ето няколко примера:
60х150см ……………….. 1701 х 4252 pixels
60х200см………………….1701 х 5669 pixels
60×250см………………… 1701 х 7087 pixels
60×300см………………… 1701 х 8504 pixels

Препоръчваме все пак да се свържете с нас за подробна консултация. Все пак има доста въпроси, които може би ви вълнуват, дали е опасно стъклото да бъде в близост до горещи котлони, дали има опасност да се напука и т.н.

Поръчайте! – 0898-511-531

 

Още малко информация:

Рисувано стъкло splashbacks станава все по-популярно през последните 10 години. Цената на продукта е сравнително последователна и в повечето случаи е около 50% по-висока от опцията за облицовка. Цветовете се отпечатват върху задната част на стъклото, което защитава от топлина и храна, или масло от остатъчен материал. Стъклените splashbacks са лесни за поддържане и ще запазят цвета си по-дълго от живота на една модерна кухня. При липсата на линии за фуги за които да се притеснявате (както при фаянсовите плочки), стъкло е най-лесен за употреба и поддръжка за кухнята или баня.
Като завършек обаче печата върху стъкло splashback – възможностите да изразите себе си са неограничени. Цветът е едно нещо, но изображението е съвсем друго нещо! Разходи общо 25% са по-скъпи от един цвят splashback но резултатите са зашеметяващи и определено си струва инвестицията.