Избор на интериорни врати

2
Добави коментар
BulFootball
BulFootball

Избор на интериорни врати

Nadpis.com

23/10/2014

Как да изберем интериорни врати за дома.
Цената или качеството е по-важно при покупка на интериорни врати.

Крачка към перфектният дом е правилният избор на интериорни врати и прозорци за дома.

Първо правило за клиента е естествено една врата да изглежда добре, да има добър външен вид.

Завършеният вид на интериора у дома е следствие при избора на мазилки за стените и таваните, подовите настилки в стаите,  обзавеждането, както и дизайна на прозорците и интериорните врати.

Второто на което трябва да се спрем са показателите с които ще я предпочетем пред останалите.

Шумоизолираща ли е и дали изобщо ни е нужна шумоизолираща врата, по-плътна ли ни е трябва, защото това е основен фактор при цената, естествено масивните са по-скъпи, но за сметка на това по-издръжливи във времето.

Дизайна на вратата, както и бравата също и основен, когато правите своят избор. Ще има ли стъкло, прозрачно или матирано ще е то, помислете добре преди да закупите.

Съвета на специалиста е всички интериорни врати в дома да са на еднаква тематика, но не е задължително. Декорациите по стените и обзавеждането могат да ни насочат към избора на най-подходящата врата за нас.

Ако се притеснявате, че не можете да си представите как ще изглежда вашата къща с избраната от вас интериорна врата се обърнете към интериорен дизайнер, който ще визуализира вашият бъдещ проект.

Ако вече сте закупили врата и тя не пасва на на цветовете в стаята, можете да се обърнете към човек, който да облицва с фолио вратата в желан от вас стил и цвят.

Коментари

коментара