Черно-бялата рокля от ароганс – Моден блог, онлайн магазин за дамска мода Arogans.com

8
Добави коментар
ele0nora
ele0nora

Черно-бялата рокля стои страхотно на всяка жена, независимо от нейната възраст. Комбинацията от черно и бяло е съчетание на противоположностите, призната за класически стил. Тя е универсална, затова се използва както за вечерните, така и за ежедневните рокли. Хармоничното съчетание на черно и бяло е актуално през всеки сезон.

В продължение на много години, черно-белите животински щампи са заемали водеща позиция в колекциите на модните къщи. Дизайнерите експериментират с шарките и с цветовете, но не престават да предлагат роклите с шарките на леопард и зебра. Но за да сте с тези модели, е необходимо да сте със стройна фигура и да забравите за украшенията. Къси или дълги, прави и тесни или разкроени, с цепки, на райета или на точки, на цветя или с геометрични фигури, черно-белите рокли са в най-разнообразни стилове и дължини.

Доказателство за това са моделите, представени от модните къщи Moschino и Giles, и от световноизвестните дизайнери Jen Kao, Mandy Coon и Rachel Zoe. Обърнете внимание на черно-белите модели в спортен стил на Veronique Branquinho и не пропускайте несравнимите вечерни рокли на Oscar de la Renta. Дизайнерът Jason Wu предлага изключителни черни рокли с бели цветя, съчетани с елегантни обувки в подходящи цветове. За летните рокли са изполвани материи от памук, лен и шифон, а за пролетните и есенните – вълнен материал. Вечерните и коктейлните рокли обикновено са от коприна, кадифе, дантела (или съчетание с дантела).

Модните дизайнери умело комбинират черния и белия цвят в облеклото, създавайки женствен и мистичен образ. Концепцията за използване на два слоя често се използва при създаването на вечерни рокли. Така например, много романтична е една черна рокля с бели цветя, която изглежда страхотно с минимум аксесоари. Ако все пак не можете да се откажете от аксеоарите, имайте предвид, че идеалният вариант е те да са в черно или червено, но красиво ще бъде и съчетанието с изумрудено зелено и жълто.

Черно-бялата рокля успешно подчертава достойнствата на фигурата и скрива нейните недостатъци. Ако изберете правилната текстура и модел, силуетът ви ще изглежда по-елегантен и ще сте още по-привлекателна. Пълните дами например, могат да изберат черно-бяла рокля с вертикални ивици, което ще ги направи да изглеждат по-слаби. Ако искате визуално да намалите или да увеличите определена част от тялото си, тогава изберете черна рокля с бели вложки от Arogans.com. По този начин можете да привлечете вниманието върху гърдите и да намалите визуално няколкото килограма повече в областта на талията или бедрата.

С помощта на късата черно-бяла рокля и обувките с високи токчета дамите с нисък ръст могат да изглеждат не само по-високи, но и изключително елегантни и женствени. Подходящите обувки са в черно или в бяло. По-смелите дами могат да експериментират с бели чорапогащи. За романтичните дами са черно-белите рокли с дълбоко V-образно деколте и с високи джобове, който е особено подходящи за лятото и за всяка възраст.