N.O.G. записва трак с Blunter On Da Track

8
Добави коментар
etalonbg
etalonbg

музика България : (Хип-Хоп/Рап) добавена: 24 Октомври 2014 автор: Георги Събев

N.O.G. и Blunter On Da Track се обединяват и записват заедно парчето „Another Dimension“. Залагайки на типичното тежко южняшко звучене, двамата се възползват от инструментал, максимално наподобяващ стилът на T-Rock, чийто вокал може да се чуе в семплирания импровизиран припев. Записът е извършен при PEZ в град Стара Загора, а миксът и мастерингът са дело на N.O.G. Обложката, междувременно, е изработена от Георги Ковачев, отговорен за корицата на „А Tribute 2 A Brother” и на „14/88 4 LIFE“ – деветия трак от микстейпа на Blunter, Breakin Dat Chain.

Тракът представлява първия ни съвместен проект, като обработката му беше поверена изцяло в ръцете на N.O.G.; съвсем скоро ще зарадваме аудиторията си с нова колаборация, за чийто краен звук на 90% отново ще бъде отговорен той. Stay tuned, южняшкият звук набира сила,“ казва Blunter On Da Track.

Чуйте „Another Dimension“ след края на параграфа и не забравяйте, че в момента победителят от второто издание на конкурса Burn Da Mic, организиран от tr1ckmusic, работи по предстоящия си дебютен албум с бийтмейкъра dj dyffito. Също така, следващата седмица очаквайте да чуете и самостоятелното му парче „Bin Laden“.