Изберете ламиниран паркет за подова настилка

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

Детайли

Категория: За дома

Създадена на Четвъртък, 23 Октомври 2014 12:03

Написана от petrov1

Когато правим ремонт в дома си, един от най-трудните избори си остава каква точно подова настилка да изберем. Дали да се доверим на ламинирания или естествения паркет, плочките или друг вид подова настилка. Реално погледнато няма много голямо място за колебания, защото най-добри си остават ламиниран паркет – Egger Compact и естествения паркет. Тук обаче разликите също са на лице и ние трябва да вземем най-доброто решение.

Факт е, че естествения паркет е много по-красив и с неизменни качества, но пък реално погледнато цената му е доста висока и не всеки човек може да си го позволи. Именно поради тази причина ви предлагаме да се запознаете с характеристиките и предимствата на ламинирания паркет, който е възможно най-добрата алтернатива.

Първото голямо предимство на ламинирания паркет е, че е доста по-евтин от естествения и лесно можете да си позволите да преобразите дома си с него. Хубавото е, че днес можете да го намерите в най-различни цветови варианти, като имитацията на естествения е поразително голяма, а гланцираната му повърхност прави ламиниран паркет – Egger Compact 8мм 2728 Дъб мока още по-красив.

Трябва да знаете, че той е наистина най-доброто за дома ви, защото е много здрав и качествен, както и напълно безопасен за деца и домашни любимци, защото не се драска лесно, не се уврежда от влага или други климатични и инцидентни особености.

На всичкото отгоре се монтира лесно и се подържа още по-лесно. Интересно е да се запознаете с най-новите предложения на ламинирания паркет, които с лекота имитират, не само дърво, но и камък, мрамор, пластмаса и метал. Освен цветовите варианти можете да намерите и доста голямо разнообразие от релефен ламиниран паркет – Egger Country 8мм 2702 Дъб тера 2V. Той може да се постави във всяка една стая и напълно да я преобрази за секунди, а ако някоя от лайсните се повреди можете лесно да я подмените с нова само за няколко минути.

Открийте голямото предимство на ламинирания паркет и преобразете дома си още сега!