Потресаващо! Един от най-големите наркобосове у нас ще става полицай! ВИЖТЕ ОЩЕ!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

години обаче бил считан за най-сериозния конкурент на Дъмпела, който върти целия наркобизнес в столичния квартал „Люлин“. 

Говори се, че бъдещия полицай има доста познати от ъндърграунд обществото у нас, които му пазят гърба. Само за трите си години следване в полицейската академия, Николай е успял да се замеси няколко пъти в скандални схеми за купуване на изпити и е заплашвал свои преподаватели, които не са пожелали да вземат рушвет, за да го пуснат между капките на някой изпит. От ръководството на Академията се опитали да прикрият

по-големите скандали, в които се е забърквал Бранков, за да не развалят авторитета на институцията. Някои от тези скандали обаче излязоха наяве, след като групов ръководител на бъдещия полицай и конкурент на наркобосовете в столицата, се оплакал, че е бил заплашван от Николай, тъй като е отказал да получи подкуп от 600 лева, за да даде на Бранков два изпита, на които студентът не искал даже да се яви. Междувременно, пък, стана ясно, че срещу Бранков има подадени и един куп жалби, че е отправял заплахи за тормоз и саморазправа на различни лица.