Шофьор на автомобил уби коня на мъж, придвижващ се с каруца!

8
Добави коментар
S.S
S.S

Advertisement:

На надлеза над жп гарата в Хасково шофьор на автомобил се блъсна в каруца. Водачът на ван Хюндай се натресъл в каруцата и убил впрегнатия кон. Човекът, който управлявал каруцата в момента е добре, въпреки, че сблъсъкът бил толкова силен, че той дори изхвърчал от нея. Виновен за катастрофата е шофьорът на автомобила, който управлявал колата си с

Advertisement:

изключително висока скорост, на мокра пътна настилка. Въпреки че провиненият се опита да оправдае невниманието си по време на път, очевидци на катастрофата са категорични, че той е виновникът за случилото се. По думите на шофьора, той изобщо не забелязал, че пред него има придвиждаща се каруца и усетил, че я закачил, едва когато се ударил в нея.

Стопанинът на загиналото конче-Недялко е много разстроен от загубата му. Той разкри, че Боби, катко е името на кончето, е бил талисманът на малки и големи в махалата. Каруцата на Недялко буквално се е разпаднала, което още повече тревожи стопанинът, тъй като, по думите му, една каруца днес струва колкото запазена Жигула. По случая е образувано досъдебно производство.