Столичанин взе мача Витоша (Бистрица) – Сливнишки герой

12
Добави коментар
velsport24.com
velsport24.com

 Петър Григоров

Бившият юноша на Левски (Сф) – Петър Григоров бе определен за главен рефер на мача от предстоящия кръг в Югозападната „В“ група между Витоша (Бистрица) и Сливнишки герой (Сливница). Засади ще маркират колегите му Красимир Миланов и Мартин Русев. Четвърти съдия е Светослав Михайлов, а делегат – Георги Янков.

 Йордан Воденичаров

Сблъсъкът между Конелиано (Герман) и Балкан (Варвара) бе поверен на Йордан Воденичаров от Сандански. Лайнсмени са благоевградчаните Борислав Арабаджийски и Евгени Маринков. Резервен съдия е Иван Бабанов от Сандански. Пратеник на БФС е Николай Стоилов от Ихтиман.

Длъжностни лица от областната колегия в Кюстендил ще обслужват срещата между Места (Хаджидимово) и Миньор (Перник). Централен съдия ще бъде Младен Пенев. Флаговете ще вдигат Владимир Владимиров и Райко Цветков. Четвърти съдия е Ивайло Младенов от Дупница. Делегат на мача е генсека на БФС – Кюстендил Огнян Пешев.

 Младен Пенев Димитър Димитров

Регионалният спор между Германея (Сапарева баня) и Рилски спортист (Самоков) ще ръководи Димитър Димитров от Перник. Тъчарбитри са Мартин Никифоров и Владислав Павлов. За реда около скамейките ще следи Любослав Любомиров. Оценките на съдиите от Перник ще напише столичанинът Владимир Неделчев.

Мачът между Оборище (Панагюрище) и Вихрен (Сандански) е възложен на юриста Иво Андреев. Засади ще маркират Георги Тричков и Янко Запрянов. Четвърти съдия е Невелин Гугутков от Септември. Представянето на арбитрите ще следи Марио Калпушков от София.

Отборът на Беласица (Петрич) приема Велбъжд (Кюстендил), а мачът е поверен на столична съдийска четворка, водена от Красимир Атанасов. Асистенти ще бъдат Теодор Петров и Петър Петров. Четвърти арбитър е Георги Николов. В ролята на делегат ще влезе столичанинът Пламен Коцев.

 Красимир Атанасов Ивайло Ненков

Ивайло Ненков взе назначението за главен съдия на двубоя между Пирин (Гоце Делчев) и Струмска слава (Радомир). Лайнсмени са Пламен Ванков и Александър Събев. Резервен съдия е Борислав Ненков. Делегатският наряд бе връчен на училищния директор и действащ общински съветник Емил Терзийски от Сандански.

Георги БЕЛЕВ