Родените на 03 ноември

1
Добави коментар

Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

 
1
2
3
4
5

(1 глас, оценка 5 от 5)

Родените на 03 ноември5 от 51 от общо 1 гласували.

Родените на 03 ноември са харизматични, потайни, природно интелигентни. Умеят добре да си служат с думите и да ги използват в тяхна полза, когато е необходимо.

Сред тези хора има отлични оратори, писатели, философи, манипулатори…

Любознателни и неспокойни натури са, така че често пътуват или учат, за да „разширят хоризонтите си“…Обикновено имат „цветен“ и/или променлив начин на живот.

Когато се стремят към нещо, влагат цялата си енергия , притежават и доза късмет…

Известни личности родени на тази дата са: Веселин Методиев /български политик/, Надежда Захариева /българска поетеса/, Долф Лунгренд /шведски актьор/ , Борислав Гидиков /български щангист/.

Новата им лична година е кармична поради различни астрологични фактори.

Животът ще ги превключи на нови „реслси“ и колкото са по-активни и прозорливи те, толкова по-малко ще ги заставя Съдбата със различни събития, така че да ги насочи към „трансформациите“. Социалният им статус, имидж и дори външен вид няма да останат същите…Но нека да канализилат сами потока от „причино-следствени“ връзки в избрана от тях посока. Ще имат шанс и за това…

Важно е да „бързат бавно“ и да се пазят от измами, но е наложително да са дейни и инициативни, за да минимализират чужди вмешателства.

<

>> >