Световни модни брандове стъпиха в Sofia Ring Mall » Моден свят

9
Добави коментар
svetla58
svetla58

22 нови за българския пазар марки отвориха първите си магазини в столичния мол.Най-нетърпеливите клиенти бяха посрещнати с безброй промоции и отстъпки

Най-новият търговски и развлекателен център Sofia Ring Mall  вече отвори врати. Компанията ZBS откри първите си 12 магазина в шопинг центъра, който се намира на бул.“Околовръстен път“  в близост до ИКЕА. Сред тях са  Bossini, Broadway, Claire’s, Doppelganger, French Connection, List, M&Co, MO, Next, Oasis, Shana и Warehouse. До края на месеца в Sofia Ring Mall ще посрещнат клиенти и бутиците на модните брандове OVS, Dazzle (Sox Box, Penti), Boux Avenue, Park Lane,  Smash, Alcott. Новите търговски обекти се разполагат общо върху 4000 кв.м. площ.

ZBS България събира под един покрив едни от най-добрите марки в света. Магазините ще предлагат богат избор на качествени модни стоки и аксесoари за цялото семейство и всеки повод, които са различни от масовия пазар и същевременно на достъпни цени. Идеята е клиентите да  се забавляват, докато избират, пробват и научават повече за най-новите тенденции в различни области – мода, красота, дом, лайфстайл и много други. Една нова концепция насочена към всички страстни почитатели на световната мода. А разнообразните международни брандове ще ви накарат истински да се отдадете на едно незабравимо шопинг изживяване.

Модните магазини на ZBS България бяха подготвили различни изненади и промоции за посетителите. От мениджмънта на компанията обещават това да се превърне в традиция, а тепърва клиентите ще могат да се възползват от още по-атрактивни отстъпки в търговските обекти.

На територията на Sofia Ring Mall до края на ноември ще заработят и мултибранд магазините Strand SPORT (марките Lonsdale и Reebok), Strand MEN (марките Mustang и Giovanni Gali) и Strand WOMEN (марката Silvian Heach).