3 идеи за нощно шкафче в спалнята

13
Добави коментар
maistorplus
maistorplus

Нощното шкафче е основен модул в обзавеждането на спалнята. То може да бъде част от цял спален комплект или да се предлага като самостоятелен елемент. От една страна е важно нощното шкафче да се вписва естетически в интериора и да се съчетава добре с останалите мебели, за да придаде стил и завършен вид на вашата спалня. От друга страна не трябва да се подценява и неговата практическа функция. По предназначение върху нощното шкафче държим важни предмети, които ни осигуряват нужния комфорт преди да заспим, а и през цялата нощ. Това може да са нощната лампа, чаша вода или книга, която четем преди лягане. Когато избираме нощно шкафче, трябва да обърнем внимание на неговите основни характеристики – модел, цвят, материал, дизайн, цена. В тази статия ще ви предложим 3 варианта, които ще ви дадат отправна точка в избора на нощно шкафче. Изберете един от тях или направете запитване в MaistorPlus.com за ваш индивидуален проект. Сравнете предложенията и репутацията на изпълнителите в платформата преди да изберете най-подходящия специалист, който да реализира идеите ви.

Свободностоящо нощно шкафче

Традиционният модел на нощно шкафче стои свободно до леглото на 4 крачета или върху цяла платформа. То е отделен модул в обзавеждането на спалнята, допълва чудесно интериора или създава елегантен цветен контраст. В зависимост от разположението на леглото могат да се поставят едно или две нощни шкафчета покрай него, които да се използват изцяло по предназначение.

Вградено нощно шкафче

При следващия вариант нощните шкафчета са вградени в таблата на леглото и изглеждат като негово естествено продължение. В този случай е трудно да кажем къде свършва леглото и къде започват стената и шкафчетата. Разнообразието при този модел е доста голямо – от традиционно шкафче, през чекмеджета до падащи рафтове. С този модел ще получите точно толкова място, колкото ви е необходимо за вещите, които държите покрай леглото.

Стенно нощно шкафче

При третия модел нощните шкафчета са монтирани на стената зад леглото и са леко повдигнати, така че не стигат до пода. Стилни и нестандартни, тези нощни шкафчета ще направят спалнята ви да изглежда различна и много по-интересна. Както ще се убедите от снимките, дизайнът не е за сметка на функционалността и отново ще имате на разположение допълнително място за съхранение.

Избрахте ли си модел на нощно шкафче, който да се впише в обзавеждането на вашата спалня? Потърсете професионалист в тази сфера, който да ви помогне за реализирането на всяка ваша интериорна идея. В MaistorPlus.com можете да направите безплатно запитване към майстори и фирми за мебели и обзавеждане, да сравните офертите и репутацията им, за да изберете най-подходящия за вас.

Направи заявка