Ангелска Терапия и Медитация: Ангелите и здравословният начин на живот

1
Добави коментар

Едно от първите неща за които ми говореха ангелите, след като започнах да работя с тях, беше здравословният начин на живот. Непрекъснато бях подтиквана да излизам повече навън, да подбирам внимателно храната си и да спортувам. Разбира се, не можем да променим всичко наведнъж, но пък можем да помолим нашите ангели пазители или архангел Рафаил да ни помогнат във воденето на по-здравословен начин на живот.

Молитва за водене на здравословен начин на живот:

Скъпи Архангел Рафаил и ангели на светлината, моля ви сега да ми помогнете да бъда мотивиран и водя здравословен начин на живот. Моля ви да ме освободите от всякакви нездравословни навици и да бъдат заменени с такива, които са полезни за мен. Моля ви поддържайте мотивацията ми и ми помагайте. Благодаря и Амин!

 След като сме помолили за духовна помощ, бъдете търпеливи и наблюдавайте. Знаците съвсем скоро ще започнат да се появяват, а дори и да забравите за молитвата си, не се учудвайте ако попадате само на материали за спорт или вегетарианство. Разбира се, Ангелите и архангел Рафаил нямат ограничения и ще измислят най-подходящия начин за вас
Добре е да се оставите всичко да се случва в правилния за вас ход и да не изисквате прекалено много от себе си или да се самообвинявате. Най-важното за вашите Ангели Пазители е вие да сте щастливи, спокойни и здрави.