Иран наблюдаван от НЛО, засне го пътник от самолет (Видео)

1
Добави коментар
check
check

НЛО в небето над Иран, засне го пасажер от самолет (Видео)

198

14.11.2014

Уникално видео разпространиха световните агенции. На него се вижда как неидентифициран летящ обект лети съвсем спокойно в небето над близкоизточната държава Иран. Видеоклипът е заснет от мъж, който снимал с телефона си от илюминатора на пътнически самолет, а обектът е бил само на няколкостотин метра от корпуса на машината. На дългото едва 34 секунди видео се вижда как мистериозното НЛО с елипсовидна форма влиза в кадъра на пасажера. Обектът сякаш плува над облаците и то с константна скорост. Всичко това е снимано в небето на Централен Иран до момента, в който летящата елипса напълно изчезнала от полезрението на втрещения пътник и обектива на камерата му.

Детайлно разгледан от специалисти, обектът наподобявал безпилотен самолет. Според една от теориите движенията и формата му са същите като на дрон за набллюдение, който се управлява ръчно от иранската армия на земята. Според други спекулации, на видеоклипа се виждал истински извънземен кораб.

Вижте и Вие кадрите и преценете! Ще разпознаете ясно немалък бял овален обект. Експерти по монтажа изключват това видео да е манипулирано по какъвто и да е начин. В рамките на половин минута непознатият НЛО лети от дясно на въздушната машина и то без резки амплитуди. Това, което се вижда от клипа е, че неговата форма наподобява на плътен диск.

Едно е ясно в тази мистериозна гледка – обектът по никакъв начин не прилича на летателен апарат, било то и военен дрон-разузнавач. Не може да бъде объркан и с хеликоптер, категорични са вещи в занаята режисьори по монтажа. От разстоянието, от което е снимано видеото, не се различават никъде каквито и да е знаци, още по-малко светлинна сигнализация. Знаете, при стандартен летателен апарат и то на такава височина е задължително да има мигащо устройство, което да показва разположението на обекта на радарните устройства.