Franky Rizardo отново в Bedroom Premium Club

2
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

Franky Rizardo отново в Bedroom Premium Club

Холандската звезда Franky Rizardo пристига за трети пореден път у нас за ексклузивно парти на 22 ноември в Bedroom Premium Club. Диджеят от страната на лалетата ще миксира и представи най-новата, седма, компилация от серията „Deep Down“, както и последните си парчета „Troubleman“ „Hater“, издадени  от  Defected Records. Едноименното предаване на лейбъла се излъчва в българския ефир единствено по радио NOVA всеки петък от 16 ч. и всяка неделя – от 17 ч.  Преди него зад пулта ще застане резидентът на клуба DJ Andrew, а на сцената ще излезе запазената марка на клуба – балетът Bedroom Premium Ladies.

Franky Rizardo започва кариерата си още 14-годишен, а 5 години по-късно неговите тракове стават част от лейбъли като Fame Recordings and Funktion Recordings. В своята работа Franky Rizardo получава пълна подкрепа от страна на колеги като Fedde le Grand и Erick E. Тракът му „Funky Noise“ се изкачва на второ място в белгийските денс чартове, а качеството на работата му е оценено подобаващо от технологичния гигант Samsung, който го откупува за своите рекламни кампании.

Понастоящем Franky Rizardo е диджей-резидент в клуба Manhattan в Аарнем, Холандия. Освен това е редовен гост-диджей на големи клубове във Франция, Испания, Германия и Швейцария.