Щастлива новина! Петко и Яна пак ще стават родители съвсем скоро!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Яна и Петко пак ще стават родители съвсем скоро!

Самата бивша танцьорка разкри съвсем скоро, че  с Петко ще стават родители и в момента работят по въпроса. Младото семейство вече е започнало с опитите да си направят второ бебе, защото Яна искала децата ѝ да имат малка разлика в годините помежду си, а Петко се съгласил. Самата бивша танцьорка споделила пред медиите, че се надява до края на 2014 година най-късно да забременее, за да може

Advertisement:

Advertisement:

да роди е летните месеци на 2015, писаха колегите от hotarena.net.

Г-жа Димитрова коментира също, че вече е напълно възстановена след раждането на първородния си син от Петко Димитров-Доменик. За сега твърди, че не изпитва затруднения в отглеждането на сина им, но от време на време опирала и до помощта на бабите, за да излезе и да разпусне малко с мъжа си.

Освен с това признание, Яна изненада всички и с изцяло променена визия. Тя се

появи на светско събитие в компанията на мъжа си с чисто нов цвят на косата. Съпругата на Петко Димитров показа, че е преминала в отбора на блондинките, а идеята за тази промяна у нея била именно на Петко, който ѝ казал, че със светла коса изглежда много по-добре. Това бе забелязано и от форумците, които веднага похвалиха новата Яна за промяната, която е направила със себе си и коментираха, че този цвят на косата ѝ отива страшно много.