М Такси – моето лично такси!

10
Добави коментар
jakjak
jakjak

За първи път в България и в частност София получавам таксиметрова услуга с високо качество от българска фирма без уговорки и въртели.

В последните дни ми се наложи да водя домашен любимец на лекар и понеже нямам кола реших да ползвам услугите на такси.

Винаги, когато ползвам такси за домашен любимец детайлно обяснявам, че ще водим котка на ветеринарен лекар. Също така добавям и обяснението, че котарака е в къщичка за пренос и няма да цапа, както и че самата къщичка е чиста. Старая се да не причинявам неудобство, тъй като не всеки обича животни.

Обдадих се първо на Такси за едно евро, които след доста забавяне се оказа, че изведнъж нямали коли и били заети. Разбира се не са длъжни да се съгласят да окажат услуга в този случай. Употребиха израза – Потърсете някоя друга компания. Това, което не ми хареса при тях е че можеха да ми кажат истината, че не искат да се занимават. Но решиха да са творци и предоставиха друго обяснение. Като цяло винаги съм бил доволен от тях, но колите масово са мръсни и смърдят, рядко има чисти коли. А голяма част са и малки и човек едва може да се смести. Да не говорим, че шофьорите често мрънкат и искат масово дълги курсове.

И така след тази случка без колебание реших да се обадя на моето лично такси – М Такси. Слоганът ми хареса и като цяло съм ги ползвал един два пъти.

След като се обадих на оператор, това което много ми хареса бе отношението и разбирането с което подходиха. Нямаше пазарлъци или някакви претенции. Поръчката на такси стана кратко, точно и ясно.

Даже в единия случай ми се обадиха повторно, че може да закъснее колата с нещо от рода на 10-на минути и дали искам да изчакам. Аз разбира се съгласих.

Също така колите са чисти и спретнати за разлика от много други фирми.

Другото важно за мен бе, че всеки път шофьорите се отнасяха с разбиране и любезно предлагаха да помогнат, когато имаше нужда.

М Такси напрактика оправдават слогана си и има покритие зад него, а не само голи думи! Наистина това е моето лично такси, а защо не и вашето.

Искам да изкажа огромната си благодарност на екипа на М Такси – оператори и шофьори, които последната седмица ме подкрепиха и ми помогнаха!

Имате ли да споделите интересен отзив?