Колаген Про Актив течен колаген за пиене 500ml

10
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Безплатна доставка!

Колаген Про-Актив съдържа колаген, витамини и минерали, които оказват благоприятно действие върху ставите. Колагенът ще Ви дари с ослепителна кожа, копринено-бляскави коси, здрави нокти и стави. Влияе благоприятно на съня, регулира теглото. Течната форма на продукта допринася за по-бързото му усвояване от организма.

Колаген Про-Актив  е 100% натурален продукт. Без странични ефекти. Подходящ е за мъже и жени. Предлага се в два различни вкуса: лимон и ягода.

Активни съставки:

25ml съдържат: Хидролизиран колаген 10g, Витамин B1 1.10mg, Витамин B2 1.40mg, Витамин B5 6mg, Витамин B6 1,40mg, Магнезий 133mg, Силиций 1%.

Дозировка:

25ml дневно (1 мерителна капачка) половин час преди сън, директно или разтворена в течност.

Преди употреба да се разклати добре.

Предупреждения:

Коалген Про Актив не трябва да се използва по време на бременност, кърмене и при обостряне на хронични заболявания, при бъбречна  и чернодробна недостатъчност.

В много редки случаи се наблюдават симптоми на лек стомашен дискомфорт (диария). Може да се използва от диабетици (съдържа фруктоза). Пациенти с хипер и хипотиреодит могат да приемат продукта.

Съхранявайте на сухи и проветриви места, защитени от пряка слънчева светлина.

 

Редовният прием на Колаген Про Актив чувствително подобрява еластичността на кожата, връща здравия и вид, видимо намалява бръчките. Укрепва ноктите, връща блясъка и здравината на косъма. Друга съществена полза от приема на колаген е благоприятното му действие при артритни заболявания, остеопороза и други проблеми със ставите и хрущялите.

Човешкото тяло синтезира колаген, но след  25 години този процес се забавя и след 40 години напълно спира. Нивата при жените спадат значително по-бързо, отколкото при мъжете. Когато човек почти изгуби способността си да произвежда колаген, това се вижда по състоянието на кожата. Тя става суха, появяват се бръчки, косата е в лош вид, ноктите стават чупливи, умората се появява по-лесно и бързо.  Тялото ни има нужда от колаген, който не винаги можем да набавим  чрез ежедневната си диета.

Увеличаването на естествените за организма нива на колаген значително подобряват еластичността на кожата, облекчават болките в ставите, тялото регенерира и се чувства младо.

Прочети още

5

от Nikoleta Dimitrova, 18 Дек 2014

Колаген Про Актив течен колаген за пиене 500ml
препоръчвам.

Прочети още