Сайлънт Хил: Откровение / Silent Hill: Revelation (2012)

7
Добави коментар
onlain-filmi.net
onlain-filmi.net

Сайлънт Хил: Откровение / Silent Hill: Revelation (2012)

Гледай онлайн: Сайлънт Хил: Откровение / Silent Hill: Revelation (2012)

Резюме: „Сайлънт Хил: Откровение 3D” обещава грандиозно завръщане, което събира изключително атрактивен актьорски състав. На големия екран ще се завърнат героите от предишния филм на Шон Бийн, Дебора Кара Юнгер и Рада Мичъл. Главната роля във филма е поверена на младата актриса Аделаиде Клеменс, която си партнира с актьора от „Игри на тронове” Кит Харингтън. Звездният екип се допълва от Кари-Ан Мос и Малкълм Макдаул.Заглавието е продължение на лентата „Сайлънт Хил„, който оглави американския бокс офис през 2006 г. и реализира над 100 млн щ.д. приходи.
В „Сайлънт Хил: Откровение” Хедър (Аделаиде Клемънс) и баща й Хари (Шон Бийн) вече шеста година бягат от проклятието на миналото, винаги една стъпка пред опасните сили, които тя не разбира напълно. В навечерието на осемнайсетия й рожден ден, белязан от ужасни кошмари и изчезването на баща й, Хедър открива, че не е тази, за която се смята. Разкритието я отвежда в демоничен свят, който заплашва да я задържи в свой плен завинаги.

Сценарист: Майкъл Джей Басет
Режисьор: Майкъл Джей Басет
В ролите: Дебора Кара Юнгер, Кари-Ан Мос, Аделаиде Клемънс, Малкъм Макдауъл, Питър Оутърбридж, Кит Харингтън, Рада Мичъл, Шон Бийн и др.
Държава: САЩ, Франция, Канада
Година: 2012
Времетраене: ~94 минути

1,786 total views, 1 views today

Сайлънт Хил: Откровение / Silent Hill: Revelation (2012) 4.50/5 (90.00%) 4 votes

Гледайте и други филми от същата категория
Коментирайте

коментара