Лесно отслабване без гладуване

0
Добави коментар
kyovev
kyovev

Универсални хранителни режими, които да действат еднакво ефективно на всеки, който желае да постигне дадени резултати просто на съществуват. Всеки човек има индивидуални нужди, така че при желание за сваляне на телесно тегло е необходимо правилен избор по отношение на хранителния план, който ще следва.
Гладуването не води до постигане на мечтаните килограми. Нещо повече, ако към дадения момент изключително строгото въздържане от консумация на храни водят до някакъв положителен ефект, то при прекъсването на този строг режим обикновено хората се връщат към старите си и изключително нездравословни хранителни навици, което отключва в крайна сметка така познатият „йо-йо“ ефект. Резултатът е не само връщане на свалените килограми, но и покачване на още, чието сваляне обратно след това се оказва изключително тежък и труден процес.
При започването на диети, без значение дали сте се насочили към така популярната 90-дневна диета, протеинова, ниско въглехидратна, зеленчукова, плодова или някаква друга диета, не бива да се допуска гладуване като начин за постигане на бързи и видими резултати. Никоя диета, дори и смятана и доказана като най-ефективната, не може да ви приближат до положителните резултати, към които се стремите, ако не се вземат предвид собствените ви индивидуални нужди. Точно това може би е главната причина за вашия неуспех в битката с наднорменото тегло.
С помощта на 13-седмичната програма за отслабване вие освен че ще стартирате процеса по сваляне на нужните килограми, ще можете още да се възползвате от професионалните услуги на треньор, който ще ви изготви специален индивидуален режим, изработен спрямо вашите нужди и ще следи постигнатите резултати. Записвайки се в 13-седмичната диета, вие ще можете да участвате в дискусии, свързани с подобряването на хранителните навици и създаването на здравословни такива.
За разлика от стотиците трудни и изключително изтощаващи диети, които водят само до временен положителен ефект, вие ще постигнете желаните резултати без никакво гладуване и изморителни многочасови тренировки. При желание можете да участвате и в спорните мероприятия, които се организират. Запишете се в 13-седмичната програма за отслабване, благодарение на която ще се разделите с вредните си хранителни навици, ще подобрите начина си на живот като цяло и ще постигнете трайни резултати без нужда от гладуване!