Нутрибулет – хранителен екстрактор на хит цена!

1
Добави коментар
pavlina.politova
pavlina.politova

11/26/2014

0 Comments

ЦЕНА: 140 лв

ЗА ПОРЪЧКА  кликнете върху  „БУТОН КУПИ СЕГА“ или „ПОРЪЧАЙ ОТ ТУК“ В забързания свят, често не се храним здравословно и не дъвчем както трябва храната, която ядем. Затова, дори да консумираме здравословни продукти, храносмилателната ни система трудно асимилира витамините, минералите и фитохимикалите, съдържащи се в нея. Най-сигурният метод телата ни да се снабдят с хранителните вещества, от които се нуждаят, е чрез извличането им от здравословните храни. Когато плодовете, зеленчуците и ядките са смелени до консистенция най-лесна за консумация, храносмилателната система абсорбира възможно най-много хранителни вещества от тях. Нутрибулет прави точно това!

Нутрибулет има силата да открие всички скрити хранителни вещества в храната, която консумираме. Много от най-важните елементи в храната ни, не могат да бъдат извлечени като сок, смес или само чрез дъвчене. За да стигнем до супер хранителните вещества – фитохимикалите в семената, кожите и стъблата на плодовете, зеленчуците и ядките, с които се храним, те трябва да са напълно раздробени, и когато това стане, ние приемаме много повече хранителни вещества, отколкото обикновено.

Нутрибулет не е нито блендер, нито джусър, а уникална комбинация от 600-ватов мотор, иновативното острие за раздробяване на продуктите и патентованата циклонна технология за извличане на всички хранителни вещества от любимите ни храни, дори от семената, кожите и стъблата.

Как работи?

Тайната на Нутрибулет е в ексклузивната технология на извличане, използваща 600-ватов мотор с циклонно действие и патентовани остриета за пълно извличане на хранителните вещества. Технологията раздробява и смила стъблата, семената и корите, където се съдържат най-важните хранителни вещества, нещо, което обикновените сокоизстисквачки и блендери не правят.

Видео:

Условия: – Всеки може да закупи неограничен брой  Нутрибулет – хранителен екстрактор както за себе си така и за подарък.

–  За да направите заявка използвайте бутон “Поръчай от тук“ , “Бутон купи сега“ или “Формата за поръчка“ която ще намерите по-долу. Изпратете името на закупения от Вас артикул (модел, брой), точен адрес на който искате да бъде доставена поръчката или удобен за вас офис на Еконт, име и фамилия, телефон. Поръчката може да заявите и на тел.0988824039 , на вайбер към този телефон, на имейл [email protected]  или на скайп asa.fashion.

– Закупеният артикул НЕ може да се вземе на място. Получаването на покупката става единствено чрез ДОСТАВКА, която се извършва от куриерска фирма Еконт – до техен офис или до посочен адрес  според тарифата на куриера максимум до 2-3 работни дни след като се направи заявката.