Комплект избивачи 6 части TOPTUL

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

Комплект избивачи 6части TOPTUL
2,3,4,5,6мм и 8мм.

 

 

Ръчните инструменти са неизменна част от инструментариума на всеки професионален майстор. Независимо какво е работното място съществуват различен брой специализирани инструменти, които са предназначени за определен вид работна дейност. Един от тях са избивачите, които служат при тежка физическа работа.

Избивачът представлява метално тяло с оформен връх в единия край и тъп край в другата част, която най-често се удря с чук по време на работа. Дърводелците предпочитат да използват избивачи със специален накрайник приличащ на топка. Избивачите се използват най-често при смъкването на части в авто бранша. Майсторите използват чук и избивач да свалят някой крепежен елемент или здраво захвана част. Дърводелците използват също така избивачи при гравюрата на различни материали от дърво. Те използват цели комплекти, чрез които оформят своите творчески произведения докато не се получи желания образ.

Един от специфичните накрайници е този за гвоздеи, той се използва за задвижване главата на пирон откъм равната част или под повърхността. Съществува и друг накрайник наричан иглена матрица, който се използва при щифтове при поставяне на арматура за въртящ вал. Целта е елементът да бъде ударен, така че всичко да се служи по предназначение без да има нарушени части.

В този комплект са включени 6 на брой избивачи, които са направени, така че да издържат тежки работни удари. Размерите съответно са:

2 мм, 3 мм, 4 мм, 5 мм, 6 мм и 8 мм.

Няма допълнителни картинки за този продукт.