К-т Гайкоцепи, 4 части – TOPTUL

1
Добави коментар
kyovev
kyovev

С този комплект лесно ще отстранявате раждясали или захабени болтове и гайки.

Комплектът съдържа:

9-12мм. , 12-16мм. , 16-22мм. , 22-27мм.

 

 

Гайкоцепи! Какво представляват тези инструменти? Сигурно е, че почти на всеки механик му се случвало да попадне на гайка или болт, който не може да развие (било то защото е похабен или ръждясал), гайка или болт, които изглеждат неподвижни и сякаш слепени за мястото, от което искаме да ги развием. И преди да тръгнете да отсичате, сякаш невъзможния за отвиване болт или гайка, опитайте с въпросните гайкоцепи – уреди, проектирани точно за такива случай на неподвижни елементи.

Гайкоцепът е прост инструмент (който идва в различни размери), който ще ви позволи използването отново на освободения елемент, отколкото неговото унищожаване! Уредът се поставя около гайката (болта), след това се затяга, за да прихване елементът по-здраво и гайкоцепът почва да се върти, при което заседналата гайка (болт) се отвиват преди да бъдат разрушени. Уредът е уникално решение за такива случай – необходимост е не само за професионални монтьори; би бил полезен и за обикновени шофьори и механици ентусиасти също така!

Комплектът на TOPTUL върви редом с червена кутия, в която са поставени гайкоцепите, която червена кутия позволява тяхното лесно пренасяне и подреденост, тъй като за всеки уред си има предназначено гнездо! Край на разпилените уреди, които трябва да търсим с часове! Комплектът съдържа четири гайкоцепа, а именно с размери: 9-12 мм, 12-16 мм, 16-22 мм и 22-27 мм. С големия гайкоцеп (22-27 мм) може дори да отвивате и заседнали гайки или болтове на тирове и по-тежкотоварни превозни средства. А редом с качеството на TOPTUL (висококачествени материали, перфектен дизайн и дълготрайна експлоатационна дейност), тези гайкоцепи са нужен помощник за всеки занимаващ се механик!

Няма допълнителни картинки за този продукт.