Привлечи вниманието с червената си рокля! – Моден блог, онлайн магазин за дамска мода Arogans.com

1
Добави коментар
ele0nora
ele0nora

Искате ли да сте красива и модерна в Новогодишната нощ? Дълга и елегантна или мини и секси, единствено роклята може да ви превърне в приказна фея или в жената-вамп, така че със сигурност ще сте оригинална, очарователна и сексапилна. За новогодишната нощ дизайнерите предлагат огромно разнообразие на стилове, модели, цветове, всички видове щампи, бродерии и много блясък.

Последният ден от декември магически празник за всеки и навсякъде. Безспорно цветът на Нова година е червеният. Изпълнен с положителни значения, свързан с щастието, в изкуството червеният цвят е символ на късмет, силата, успеха и огъня. Той е много мощен цвят, източник на енергия, който стимулира силите на доброто и пречиства отрицателната енергия. Затова ако още не сте решили какво да облечете в новогодишната нощ, бъдете в центъра на вниманието с новата си червена рокля!

За мнозина „червено“ означава „красиво“ и символизира страст, енергия и увереност. Нека не забравяме обаче, че има много нюанси на червеното и е необходимо да сте внимателни, защото не всички подхождат на всеки. В зависимост от цвета на кожата, от цвета на очите и на косата ви, трябва да намерите и съответния нюанс. Така например, ако кожата и очите ви са светли, ярко червеният цвят не е най-подходящ за вас – помислете за малиновите нюанси, а ако сте с тъмна кожа и коса – винено-червеното и лилавото са перфектни!

Независимо от възрастта и фигурата си, всяка дама може да бъде женствена и съблазнителна, достатъчно е да облече дълга вечерна рокля. Дългата червена рокля е екстравагантна, а късата – секси. Може да бъде от шифон, изработена с много фантазия и да е невероятно модерна. Главното е да намерите хармония и да подчертаете красотата и индивидуалността си. Не забравяйте, че допустимите комбинации са само с черни, бежови, златисти и сребристи тонове. В никакъв случай не си позволявайте (освен ако не сте стилисти) съчетания със зелено, лилаво, синьо или жълто.

Не е без значение от какъв плат ще бъде новогодишната ви рокля. Търсете естествените материи – коприна, памук, лен, вълна, кашмир, които ще ви дадат усещане за лукс и комфорт – точно това е, което всички искаме да донесе в живота ни Новата година. Лъскавите материи ще ви придадат още повече стил и елегантност. Не са за пренебрегване и платовете, които никога няма да излязат от мода – сатен, кадифе, коприна и дантела.

Новогодишната нощ е единствената през годината, когато можете да си позволите наистина да блестите – използвайте кристали, блестящи тъкани, пайети, волани, плисета, ресни от злато и сребро… цялото богатство на декорациите е на ваше разположение. Само не прекалявайте Създайте си свой собствен, уникален и неповторим имидж! Роклята от Arogans.com, която ще изберете за Нова година, трябва да бъде не само модерна, но и да ви накара да се чувствате привлекателна и самоуверена.

Весело посрещане на Новата година!